Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Stiftelsen kommer till dig på Pampas Nationaldag

Från 2016
Uppdaterad 04.05.2016 09:27.
Stiftelsen puff för tävling på pampas nationaldag
Bild: X3M

Är det du som har bästa mellanfesten på Pampas nationaldag den 18.3 i Vasa? Låt oss veta, vi kanske kommer till just dig!

Ska du festa loss på Pampas nationaldag? Har du den bästa mellanfesten? Vill du att Stiftelsen sänder live från just din fest och tar med sig live musik och andra överraskningsgäster? Läs vidare!

Så här tävlar du

Filma dig själv i ditt hem, eller dit du vill att vi ska komma. Du kan göra det ensam eller med dina kompisar. Visa oss runt i din festlokal och berätta vilka planer du smider för mellanfesten på Pampas nationaldag. Vi väljer ut en vinnare bland alla bidrag som lovar bjuda på den bästa festen.

Det fantastiska priset är att Pernilla Karlsson och Tommy Nordlund kommer och sänder Stiftelsen live från just dig den 18.3 klockan 14-18. Festen videostreamas också på webben. Dessutom hämtar de med sig livemusik i form av Drifter’s Collective, som också kommer att stå på pampasscenen på kvällsfesten. Vi bjuder också på lite mat och en hemlig överraskningsgäst. Wohoo!

P.S. Det här är din privata fest dit du bjuder in endast de personer du vill att ska komma.

Skicka dina kontaktuppgifter och en länk till din presentationsvideo till anders.alanen(a)yle.fi senast måndagen den 7.3.

Uppdatering 4.3.2016 kl. 11.30: Anmälningstiden har förlängts till måndagen den 7.3.