Hoppa till huvudinnehåll

Hajbo

Fannys blogg - december 2014 (forts)

Från 2014
Uppdaterad 06.04.2016 12:29.
Ronja som har huvudrollen i serien Fanny.

Fannys blogg - december 2014

tisdag 16.12 - Jul utan pappa…

Det kommer att bli så konstigt att fira jul utan pappa. Idag då mamma hjälpte mig att sticka halsduken jag ska ge åt honom så blev jag orolig att den int hinner komma till honom på posten till jul eller om han tycker den e ful och att han int tror att jag tycker om honom. Men då sa mamma bara att det e just en EGEN lagad present som visar mest att man tycker om nån, speciellt sina föräldrar. Sen så skrev jag ett snällt kort till honom :)

Pappas halsduk

onsdag 18.12 - Jag blir galen!

Jag såg Tommi online igår! Han ÄR tillbaka i Finland JU! Varför har han int ringt?? Jag fattar int… Jag ringde till Erika och hon blev nästan lite störd på mig för att jag bara pratar om honom, jag sa att hon int fattar hur det känns, men då blev hon bara ännu mer sur och sa att "du är ganska egoistisk nu Fanny, tänk på mig och min jul lite också". Det är ju faktiskt JAG som behöver lite tröst och uppmuntran just nu. Han hatar mig säkert. Han vill säkert int alls veta av mig. Snart de-friendar han väl mig också. Jag visste det. Åh! I morgon är det julfest! Måste öva nu. SKIT JULFEST!

fredag 19.12 - Tänk om han int tycker om min present?!

Jag är så rädd att han int kommer att tycka om min present. Att han tycker det är pinsamt. Jag ska vänta med att ge den tills jag ser vad han gett mig. Om han get mig någå alls. Om han int gör det, då vågar jag i alla fall int ge den! Eller tänk om han har köpt en super fin present åt mig och jag bara har choklad????

lördag 20.12 - ÅÅÅH typiskt!

Han ringde nu. Han kan int heller träffas, han hade glömt att dom sku på middag med hans föräldrar idag. Han hade grälat med dom för att försöka slippa undan, men det vet vi ju, då det gäller såna grejer så bestämmer föräldrarna.

söndag 21.12 - Miksu e här!

Det var så kul att Miksu kom på julfesten! Hon e här en hel vecka! Pappa ringde också, jag tänkte nästan börja gråta då vi sa hejdå för allt jag tänkte på var hur konstigt och tomt det kommer att vara utan honom på julafton… men han sa någå som faktiskt gjorde mig glad, då jag sa att jag tycker synd om honom då han måste vara så ensam eftersom jag och mamma firar jul tillsammans, så sa han att han nog inte är så ensam som jag tror. Jag tror pappa kanske är kär!

måndag 22.12 - SMS FRÅN Tommi!!!

Vi ska på bio! HUR SKA JAG VARA? Va ska jag ha på mig? Hur ska jag laga mitt hår? Jag får ju int se för mejkad ut. Men ändå fin. Kommer vi att hålla hand och sånt tror ni? Köper man karkki då man går på bio, typ på dejt? Ska vi DELA på godiset då, eller ha varsin? Ånej, jag kommer säkert att rodna hela tiden. Men det kommer som tur int att synas då vi e inne i biosalongen.

tisdag 23.12 - VA?!!

Jag fattar ingenting.

onsdag 24.12 - julklapp

Jullov, men jag e int helt i rätt fiilis...

onsdag 24.12 - det var ett missförstånd!!

Mamma e galen!??

onsdag 24.12 - Jag och Tommi är ihop!!

Först va det super pinsamt. Jag visste ungefär var han bodde men inte exakt, så vi måste läsa på dörrarna för att hitta rätt dörr, men jag visste att han sku vara hemma för han sa att dom alltid firar jul hemma. Då vi sen hitta rätt dörr så blev jag helt sjuk i magen, jag var så nervös, men mamma bara knacka på direkt. Det tog en stund men så öppna hans mamma sen. Hon såg lite förvånad ut: Nämen hej Fanny. Jag blev riktigt blyg och bara pep: Hej. Mamma: Alltså vi hade våra vägar förbi och Fanny, ja hon ville liksom ge en julklapp åt Tommi idag, hon hade glömt den hemma i fredags. Hans mamma ser så snäll ut, så sa hon: Jaa, men det var ju trevligt, vänta lite så hämtar jag Tommi. Och så gick hon och jag och mamma stod där och frös, och så sa mamma att hon går och värmer sig i bilen. Och så stod jag där vet ni, det var helt tyst på gatan för alla var ju inne och fira jul liksom, och så börja det snöa. Och så kom han, men han såg lite ledsen ut. Han; Hej. Jag: Hej. Mmm… jag glömde att ge dig din julklapp. Så räckte jag över presenten och han bara tacka ganska så där tyst. Så stod vi där en stund och jag bara fick panik inom mig och till slut bara: Alltså, förlåt att jag inte kom på bion. Han: Mmm. Jag: jamän jag trodde att… för jag fick ett text av dig, men nu vet jag att det int var menat åt mig utan åt Maja, för Erika fick reda på det, men jag trodde ju liksom först att det VAR åt mig, och sånt, och du sa liksom att du tyckte om någon annan och ja… Jag ville ju int gå på bio då liksom så. Så log han bara lite. Så blev jag helt tyst och bara log tillbaka. Och VET ni vad jag GJORDE! JAG bara: "God Jul" och så klev jag fram och kysste honom! VET INTE VARFÖR JAG VÅGA GÖRA DET! Men den kyssen kändes som en oändlighet! ÅH! Så log han bara och såg nästan lite generad ut alltså, och så sa han att jag får min present senare och att vi sku ringas i morgon! BÄSTA JULEN NÅGONSIN! GOOOOOOD JUUUUL!

torsdag 25.12 - fannys webcam

GOD JUL!!!

lördag 27.12 - bästa julen nånsin

F + T = S

fannys blogg, hjärta
Bild: YLE/Hajbo

måndag 29.12 - Hej då Miksu!!!

Igår sa jag hej då åt Miksu igen. Det var så roligt att se henne. Allt kändes nästan som förr. Fattar int att hon går i en skola med bara flickor! Men hennes franska lät superfin. Hon låtsades vara en sån där jättefin fransk dam med fjorton guldringar och märkesväskor och vi skrattade så jag fick ont i magen. Men nu har hon åkt tillbaka. Vilken tur att jag har Erika nu. Och Tommi... Visst har jag sagt att jag är KÄÄÄÄR?!?

onsdag 31.12 - Gott Nytt Åååååår !

Jag har lite bråttom, men ville bara önska gott nytt år!

Fannys blogg

Mer om ämnet på Yle Arenan