Hoppa till huvudinnehåll

Hajbo

Fannys blogg - april 2014

Från 2014
Uppdaterad 06.04.2016 12:02.
Ronja som har huvudrollen i serien Fanny.

Fannys blogg - april 2014

tisdag 1.4 - Lyckodag!

Nu börjar det hända grejer! Sandra i B-klassen fråga om vi vill komma och spela Singstar hos henne på torsdagen, och hon ska fråga nå pojkar också! Hon brukar hänga med Simon ganska mycket, så hon frågar säkert honom!!!! Hoppas hon frågar honom! Men, jag är ju int så bra på att sjunga ... Ellen är superduktig.. Jag är liksom rädd att sjunga falskt ... men det är kanske inte så viktigt, vi ska ju bara ha kul ju! Då ska jag ha på min nya topp… mamma köpte den till mig idag! Mamma är så snäll och jag ska spela Singstar med Simon! ♡

F ♡ ?

onsdag 2.4 - fannys webcam

I morgon e det fest!

fredag 4.4 - Ellen och Simon blev ihop!

Igår blev Ellen och Simon ihop.. Det är helt hemskt! Har int vågat berätta för Ellen att jag också tycker om honom, och nu är det för sent. Blir bara dumt att säga det nu. Försökte undvika henne i skolan idag, men hon var väl för upptagen av Simon för att ens märka. Gick fort hem efter skolan så att vi int sku gå hem tillsammans.
Ellen ringde och fråga om jag ville gå på bio med henne och Simon. Tror int det. Jag ska aldrig mera träffa dem. ALDRIG.
Mamma har sagt att hon ska laga pizza senare. Att jag och hon och pappa ska ha en mysig hemmakväll. Urtråkigt. Nej tack. Och dom har int gjort någå annat än att gräla hela förra veckan! Tror jag blir sittandes på mitt rum istället. Livet suger.

lördag 5.4 - fannys webcam

Det regnar, jag har tråkigt...

söndag 6.4 - fannys webcam

Känner mig sjuk...

måndag 7.4 - simon och ellen

Idag va jag med Ellen och Simon efter skolan. Först va det helt ok. Vi for till stan och köpte godis och så hängde vi på stan en stund. Men så ville Ellen att vi skulle leka typ ryska posten, men jag tyckte de var otroligt töntigt att leka då vi bara var tre och mitt på dagen! Ellen blev riktigt sur. Hon vill ju säkert kyssa Simon, men det får hon göra utan min hjälp.

tisdag 8.4 - fannys webcam

Mamma och pappa e bara konstiga...

blö

SMS av Ellen

Nu ha jag lovat att fa å bowla me henne och Simon i morgon ☹☹

onsdag 9.4 - Bowla med Simon och Ellen?

Idag var Ellen sjuk. Det e någå som går runt tror jag. Hoppas jag int blir sjuk, sku inte orka med det. Såg Simon på fotbollsplan idag. Dom spelar nästan alltid fotboll. Jag hade tänkt prata med honom, men så fega jag ur. Tror att han kanske såg att jag stod där, men jag e int säker. Men, iallafall så ska jag och bowla med dom i morgon, Ellen texta mig idag. Jag är lite nervös, men jag måste ju ta reda på! Kanske han tycker om mig och kanske han bara blev tillsammans med Ellen för att få lära känna mig??!!

fredag 11.4 - Ska jag berätta för Ellen?

Jag vet int egentligen va jag ska skriva idag. Jag är helt tom. Jag är så arg på Ellen, klarar int alls att se henne i ögonen. Jag tror jag måste sluta skolan eller flytta. Jag har int tala med henne sen igår, tala int med henne i skolan idag. Hon var på KIK för en stund sen, jag logga direkt ut. Vi kan int vara kompisar längre. Det känns som om en kniv sticks i magen på mig varje gång jag tänker på henne, och det gör jag hela tiden. Allt är förstört... Eller ska jag berätta för henne va problemet är?

lördag 12.4 - fannys webcam

Jag e lite förvirrad..

söndag 13.4 - Vill inte att mamma och pappa ska skiljas!

Jag satt på mitt rum nästan hela kvällen igår. Mamma kom inte hem förrän halv tolv! Jag vakna av att dom gräla, men jag hörde inte va dom sa. Tror inte det är så bra mellan dem..hoppas dom int har tänkt att skilja sig. Det vill jag int. Det är ganska många på klassen som har föräldrar som skilt sig, och det ser inte så kul ut. Snälla, låt dom inte skilja sig!!

måndag 14.4 - fannys webcam

Varför kan jag int bara bli kär i nån annan?!

tisdag 15.4 - Jag har blivit så elak...

Jag har gjort läxor i en halvtimme. Nu orkar jag int mer. Vi har matteprov i morgon, men det får gå som det går. Jag hatar matte, ibland skriver jag av matteläxan av Ellen. Typiskt att hon är urbra i matte. Hoppas det tar slut mellan henne och Simon. Kanske kan jag skriva ett brev till Simon och låtsas att jag är Ellen ... och så gör jag slut! Jag har blivit så elak, märker det i hela mig. Jag VILL att det ska gå dåligt för Ellen.

Fannys blogg

Mer om ämnet på Yle Arenan