Hoppa till huvudinnehåll

Hajbo

Fannys blogg - april 2014 (forts)

Från 2014
Uppdaterad 06.04.2016 12:06.
Ronja som har huvudrollen i serien Fanny.

Fannys blogg - april 2014

onsdag 16.4 - fannys webcam

Vilken skit dag!

Glad Påsk!

torsdag 17.4 - fannys webcam

Varför måste allt vara så skit..

fredag 18.4 - Mamma och pappa ska skilja sig!

Det var det som jag var mest rädd för i hela världen! Jag är så ledsen så jag tänker nästan inte alls på det där med Ellen och Simon. Vi ska inte vara en familj längre. Tänk om pappa ska flytta? Tänk om JAG måste flytta? Jag vill inte flytta, jag vill bo här.

Mamma och pappa vill liksom inte säga någå. Jag förstår int, varför kan dom bara inte bli vänner igen? Dom är så egoistiska! Och vem ska jag bo med? Om jag bor hos mamma så blir det ju synd om pappa, men om jag bor hos pappa så blir det synd om mamma. Jag vet inte va jag ska välja. Jag vet inte OM jag kan välja. Dom säger ingenting, dom går bara runt och ser ledsna ut och ser konstigt på mig.

lördag 19.4 - fannys webcam

Va?!!!

lördag 19.4 - fannys webcam 2

Vi ska flytta om en vecka...

söndag 20.4 - Mamma och pappa förstör mitt liv!

Jag ska sluta i klassen som jag gått i snart 5 år. Jag ska flytta till Helsingfors. Jag hatar Helsingfors. Det är så stort och... äckligt. Folk från Hesa är så dumma och stroppiga. Jag kan nästan int tro det är sant. Allt som har varit mitt liv, ska bli någå annat. Va ska jag göra med Ellen? Jag har int prata med henne, har int berättat att jag ska flytta. Vi är ju int kompisar, men int vill jag lämna henne heller. Och Simon då? Mamma och pappa förstör mitt liv!

måndag 21.4 - fannys webcam

Jag vill int flytta...

tisdag 22.4 - fannys webcam

Hitta lite roliga grejjer då jag packade!

Modemagasin

Mitt å Ellens modemagasin, lite gammalt, men kul att hitta!

onsdag 23.4 - Vill int flytta...

Pappa ska flytta från Borgå han också. Han ska flytta till Karis. Jag tror dom har vetat det länge ren, dom har bara int orka säga det till mig. Jag förstår inte hur man kan vara så egoistisk, precis som om mitt liv int betydde nåt. I morgon sticker vi, mamma och jag... och så ska vi bo i höghus. Ja tycker det ser så kusligt ut..massor med människor som bor ovanpå varandra i en box... i helt likadana lägenheter. Jag har inte pratat med Ellen ännu. Idag berätta läraren åt klassen att jag sku flytta. Jag såg på Ellen och hon såg konstig ut. Kanske jag har sett henne för sista gången idag... Då gråter jag! Varför måste jag vara så dum och barnslig vid bowlinghallen den dagen?

torsdag 24.4 - fannys webcam

Första natten i mitt nya rum...

Sista Borgå bilden...

De här e sista bilden från mitt Borgå hem...

Fult!

Vår balkong, så fult.

Mitt nya hem

Första dagen i mitt nya hem.

fredag 25.4 - Jag börjar skolan nästa veckas torsdag!

Här är det helt kaos hemma hos oss. Vi ska på fest till mammas kompis idag. Önskar mest av allt att jag var hemma med alla mina kompisar, men mamma tyckte vi sku gå och få lite nya bekanta, göra någå roligt. Där kommer det tydligen att finnas andra i min ålder också. Hoppas det finns någon jag tycker om. Jag ska i alla fall äta min första boll glass idag, tre bollar, det har jag bestämt mig för!

lördag 26.4 - Det var superkul igår!!

Vi kom inte hem förrän typ kl.23 - men vi måste stiga upp super tidigt idag. Flyttbilen kom supertidigt, fast det är lördag. Mamma hade gjort ett special avtal med dom. Så typiskt att dom måste komma så tidigt. Okej, det var ju inte jag och mamma som måste bära alla grejer, men mamma kom liksom och väckte mig för hon tyckte vi sku vara artiga mot flyttgubbarna. Mamma laga kaffe och så satt vi och heja på dem då de bär. Det ser helt galet ut här nu. Nu ska jag hjälpa mamma att skruva upp en hylla, och så ska vi fixa mitt rum i morgon. Va skönt att få mina saker!!

söndag 27.4 - fannys webcam

Vi packar upp mitt rum!

måndag 28.4 - Tänker på min nya skola.

Det är lite konstigt att vara hemma från skolan på en måndag. Men klassen jag ska börja i är på resa tills onsdag. Egentligen är det helt ok, för jag märker att jag är lite nervös. Jag undrar hurudan klassen är? Om jag kommer att lära känna nån? Jag och Ellen är såklart vänner igen och hon kommer ju att fortsätta vara min bästa vän, men jag hoppas jag får någå nya vänner här. Det MÅSTE jag ju! Vi var till Ikea. Det var egentligen inte meningen att jag sku få någå nytt, men plötsligt då vi var där sa mamma att jag kunde få nytt sängtäcke och kuddar. Yes! Hade inte räknat med det eftersom mamma inte har någå jobb ännu. Men det är skoj på Ikea, ändå. Jag har faktiskt inte vari där sen jag var fem och då va jag bara bollhavet. Lite barnsligt. Vi åt köttbullar och så for vi hem, så nu är jag så mätt att jag inte orkar röra på mig. Uäh!

tisdag 29.4 - fannys webcam

Va ska jag ha på mig??!!

Mitt nya rum!

De blev helt ok

onsdag 30.4 - fannys webcam

Jag e liiiite nervös..

Fannys blogg

Mer om ämnet på Yle Arenan