Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Då Adam Lambert sminkade X3M:s redaktör

Från 2016
Uppdaterad 09.05.2016 09:23.
Adam lambert sminkar Cinkku
Bildtext Adam Lambert tog uppgiften på allvar.
Bild: Yle videostill

I maj 2010 besökte den världskända sångaren Adam Lambert Helsingfors. I vanlig ordning gav han några intervjuer till media på ett hotell. En av intervjuerna, närmare bestämt Radio X3M:s, urartade dock i en oförglömlig sminksession.

Det var Carina Bruun som då jobbade på Radio X3M som ställde Adam den ovanliga frågan om han skulle ha lust att sminka henne. Adam verkade gilla idén till den milda grad att han inte slutade sminka fastän Radio X3M:s intervjutid tog slut. De övriga medierna som väntade på sin tur att intervjua var inte så nöjda men det bekymrade inte Adam ett dugg. Intervjun finns fortfarande att beskåda på Youtube och har setts över 100 000 gånger.

OMG... Can't even imagine what this girl went through while he was touching her!!! i would have fainted 1000 times:))))) He is AWESOME!!!!

― Kommentar på Youtube

Vi letade upp Carina för att hon skulle få berätta mer om intervjun som blev en sminksession.

Hur kändes intervjun?
- Intervjun var jätterolig men jag var nervös för hur Adam skulle reagera på frågan om sminkadet.

Hurdan var Adam?
- Adam var sympatisk och verkade snäll mot alla människor. Han var avslappnad och öppen och kunde skratta åt sig själv. Han var inte alls överlägsen.

Vad tyckte du om sminket?
- Sminket var fint, men det kändes konstigt för jag använder inte själv så mycket makeup. Men Adam visste vad han gjorde.

Nu sex år senare, hur tänker du tillbaka på intervjun?
- Jag är stolt över intervjun, för Adam tyckte om idén att han skulle sminka och det gick bra. Jag skulle göra om intervjun när som helst, men jag skulle inte täckas be honom sminka mig igen. Men om han erbjöd sig att sminka så skulle han få göra det!

Most celebrities would never have done what she asked him to do. He is genuine and kind.

― Kommentar på Youtube

Adam Lambert uppträder på Arenan i Helsingfors den 21 april 2016. Tyvärr har han inte planerat in en sminksession med X3M den här gången.

Intervjun gjordes av vår prao Tasha Rissanen som är världens största Adam Lambert-fan.

Diskussion om artikeln