Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vilka kommer att bli våra musiklegender?

Från 2016
Uppdaterad 04.05.2016 14:00.
sångare
Bildtext Delta i vår omröstning.
Bild: Mika Kanerva

Vilka av dagens artister kommer att vara musiklegender då vi som är mellan 15 och 30 år gamla blir äldre? Delta i vår omröstning!

Michael Jackson, Whitney Houston, David Bowie och nu Prince. Alla dessa artister var stora musiklegender och deras bortgång har fått människor världen över att sörja.

Det fick oss att undra - vilka artisters bortgång kommer vi som är mellan 15 och 30 år gamla att sörja då vi är äldre? Kommer vi att ha en helt egen rad av musiklegender? Och vad gör en person till en legend? Vi vände oss till X3M:s musikchef Johan Lindroos och vår egen musikexpert och programledare i Supernova, Kjell Simosas.

Man ska vara mera än "bara" en låtskrivare, man måste göra någonting mera också. Vara en konstnär och kunna beskriva det nuförtidens människor känner just nu. Man ska kunna beröra.

― Johan Lindroos

Man har varit banbrytande, hittat på något. Första som har gjort nåt fenomen stort.

― Kjell Simosas

Johan Lindroos och Kjell Simosas har kommit med några förslag på blivande musiklegender. Vilka tror du att kommer att bli det? Delta i vår omröstning och berätta vad gör artisten till en musiklegend i kommentarsfältet. Du kan rösta på flera artister.

Omröstningen är inte längre tillgänglig.