Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Zlatans agent: Alla tjatar bara om United ...

Från 2016
Uppdaterad 27.05.2016 22:27.
Zlatan Ibrahimovic.
Bildtext Zlatan Ibrahimovics framtid är fortfarande ett mysterium.
Bild: All Over Press

José Mourinho är klar för Manchester United. När kommer hans vän Zlatan Ibrahimovic dit? Det är frågan som agenten Mino Raiola inte vill svara på. Det kommer bli en överraskning till slut, säger han till Expressen.

På fredagsförmiddagen presenterade Manchester United sin nye tränare. Föga förvånande är det José Mourinho som tar över efter tre svaga Unitedår – som avslutades med att Louis van Gaal åtminstone fick lyfta FA-cup-pokalen.

– Det här är rätt ögonblick för mig att ta över United. Det är en av klubbarna som jag tycker man kan kalla en gigant. Man måste vara förberedd och klubben behöver den bäste managern. Jag är redo, sa Mourinho efter att han hade presenterats.

Nu ställer sig alla frågan när Zlatan Ibrahimovic ska ansluta till den engelska jätten. På en presskonferens i Stockholm i torsdags svarade Ibra kryptiskt på frågor om framtiden och gav bara ett stort leende när en engelsk journalist frågade om det finns ett konkret bud från United.

Garantin: Lägger inte av

Zlatans agent Mino Raiola säger nu till Expressen att det kan bli ett sensationellt slut på alla spekulationer.

– Vi har inte bestämt något än. Jag tror att det kommer bli en överraskning till slut. Alla tjatar bara om United, United, United, det är därför jag inte pratar med någon längre för alla journalister ställer fel frågor.

Mino Raiola är Zlatans agent.
Bildtext Mino Raiola.
Bild: AllOverPress

Raiola säger i intervjun att han garanterar att Ibrahimovic inte lägger skorna på hyllan. Däremot är det höljt i dunkel vart det bär av.

– Det finns några klubbar i England, några klubbar i Europa, klubbar utanför Europa, men alla utgår från att han måste gå till Manchester United, men det är inte sant.

– Jag har inte bråttom. Ingen springer bakom mig och jagar mig. Det handlar om att göra rätt sak vid rätt tidpunkt. Det enda som vi bryr oss om är kvalitet. Vi får se vad som händer. Men vi har en trevlig period framför oss nu.

Diskussion om artikeln