Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Balotelli ångrar tiden i Liverpool – ”Största misstaget i mitt liv”

Från 2016
mario balotelli 14.12.2014
Bildtext Mario Balotelli lyckades bara göra fyra mål för Liverpool.
Bild: Peter Powell / EPA / All Over Press

Mario Balotelli hade inte någon speciellt lyckad tid i Liverpool och nu berättar anfallaren att han ångrar att han skrev på för klubben.

I augusti 2014 värvade Liverpool Mario Balotelli som ersättare för Luis Suarez. Men tiden i Liverpool blev ingen dans på rosor för italienaren. Under sin första säsong mäktade han med endast fyra mål på 28 matcher och till följande säsong valde Liverpool att låna ut honom till AC Milan.

För några veckor sedan bröt Liverpool kontraktet med Balotelli som då flyttade till den franska klubben Nice.

Att Balotelli överhuvudtaget flyttade till Liverpool är något som han ångrar nu.

– Det var det största misstaget i mitt liv. Fansen var fantastiska och det fanns spelare som jag gillade men utöver det så gillade jag inte klubben, säger han till franska Canal Plus.

Inte heller tränarna var bra

När Balotelli skrev på för Liverpool var det Brendan Rodgers som tränade i klubben. I början av förra hösten fick han också stifta bekantskap med Jürgen Klopp.

– Jag hade två tränare, först Rodgers och sedan Klopp en kort stund men varken deras metoder eller personligheter gjorde något bra intryck på mig. Jag kände mig inte hemma där, säger han.

Mario Balotelli fick en bra start på säsongen i Frankrike då han gjorde två mål på söndagen då Nice besegrade Marseille med 3–2.

Diskussion om artikeln