Hoppa till huvudinnehåll

Västnyland

Vad händer med din prenumeration? Västis svarar på frågorna

Från 2016
Uppdaterad 23.10.2016 20:07.
Två av Västra Nylands tidningar på varandra.
Bildtext Västra Nyland utkommer två dagar i veckan från 2 december.
Bild: Yle/Marica Hildén

Tidningen Västra Nyland har skickat ut ett brev till sina prenumeranter där chefredaktören berättar om tidningens framtid. Där får man bland annat veta att man får pengarna tillbaka om man betalat fakturan långt in på nästa år, men ändå bestämmer sig för att man inte vill ha en tvådagarstidning.

I brevet skriver chefredaktör Marina Holmberg att Västra Nyland ändrar profil och blir renodlat lokal, men tv-tablåerna och korsorden är kvar.

Västra Nyland utkommer på papper två dagar i veckan, tisdagar och fredagar, från och med 2 december. Nyheter finns digitalt alla dagar i veckan.

Två dagar Västis = 149 euro

En fortlöpande helårsprenumeration på tvådagarstidningen Västra Nyland kostar 149 euro. Alla prenumerationer fortsätter efter den 1 december. De som redan betalat sina prenumerationer kommer att beaktas med en förlängning av prenumerationen för den nya tidningen.

Holmberg skriver i brevet att KSF Media återbetalar det resterande beloppet av en prenumeration om man väljer att avsluta en prenumeration på VN. Man ska då ha betalat fakturan före 2 december i år.

Man kan nu prenumerera på Västra Nyland fem dagar i veckan och Hufvudstadsbladet två dagar i veckan. Den prenumerationen ändras automatiskt till två dagar VN och fem dagar HBL från 2 december.

Prenumeranterna får då HBL på måndag, onsdag, torsdag, lördag och söndag.

Kundservicen hjälper prenumeranterna

En av de vanligaste frågorna till VN i samband med förändringen är om något förändras då man har en prenumeration på HBL 365 (en app man kan ladda ner) med sin VN i pappersformat.

Svaret är att HBL 365-prenumerationen för fem euro i månaden med en pappersprenumeration på VN forstsätter till samma pris.

Den som vill ändra något med sin prenumeration ska kontakta KSF Medias kundservice.

Diskussion om artikeln