Stridslysten ambassadör, stingslig borgmästare - här är Trumps favoriter
Hittills har Donald Trump valt konservativa och ofta kontroversiella män som sina medarbetare. I spekulationerna för resten av utnämningarna finns fler av samma sort, men också några kvinnor.
För några dagar sedan utnämnde den blivande presidenten Donald Trump Reince Priebus, 44, till stabschef och Steve Bannon, 62, till chefsstrateg.
I går lades ytterligare tre namn till listan på män som får centrala jobb i Trumps kabinett: Jeff Sessions, 69, blir justietieminister, Michael Flynn, 57, blir säkerhetsrådgivare och Mike Pompeo, 52, blir chef för CIA.
Men många centrala poster finns fortfarande kvar, och spekulationerna i de amerikanska medierna pågår för fullt. Donald Trump har under de senaste dagarna träffat flera tunga republikanska namn i Trump Tower, skyskrapan på Manhattan i New York, där både hans hem och hans kontor är beläget. Till helgen förflyttade han sig till sin golfklubb i Bedminister i granndelstaten New Jersey, där han arrangerat möten med fler kandidater.
Här är några namn som just nu dominerar förhandstipsen.
Stingslig före detta borgmästare: Rudy Giuliani, 72
Rudy Giuliani är den tidigare borgmästaren i New York som blev känd i hela världen efter attackerna mot World Trade Center. Han nämns nu i spekulationerna för flera poster, bland annat som utrikesminister.
Efter attackerna hyllades han för sitt ledarskap och sin synliga roll. Han blev sedan vald till årets person av Time. Han fick ändå också kritik av bland annat brandmän, som tyckte han överdrev sin roll i räddningsarbetet.
Som borgmästare fick han också beröm för sin nolltoleranslinje mot kriminalitet. Han var ändå inte särskilt omtyckt som person, utan kritiserades för att vara snarstucken och hämndlysten. Han uppges helt sakna diplomatiska talanger.
Giuliani har länge varit vän med Trump och var lojal mot honom också under valkampanjen. Giulianis erfarenhet av utrikespolitik är obetydlig. Han har däremot haft många konsultuppdrag inom säkerhetsfrågor utomlands, något som kritiker anser diskvalificerar honom från posten som utrikesminister. Under valkampanjen var hans favoritsysselsättning att angripa Trumps motkandidat Hillary Clinton.
Stridslysten tidigare ambassadör: John Bolton, 67
Den tidigare USA-ambassadören i FN John Bolton har en gedigen utrikespolitisk erfarenhet och hans namn nämns nu i spekulationerna för utrikesministerposten.
Bolton har väckt uppmärksamhet för några av sina rovlystna uttalanden. I fjol sade han att man borde bomba Iran för att stoppa utvecklingen av kärnvapen.
Bolton har också varit av den åsikten att de allvarligaste hoten mot USA:s säkerhet utomlands är terrornätverket IS, Iran, Nordkorea, Ryssland och Kina. Trots att Trump gillar frispråkighet, kan han uppleva en sådan linje som problematisk, eftersom Trump sagt att han vill ha ett fredligt samarbete med bland annat Ryssland.
Folkkär guvernör: Nikki Haley, 44
South Carolinas guvernör Nikki Haleys namn har nämnts i spekulationerna för flera poster i Trumps kabinett, bland annat utrikesministerposten.
Den populära guvernören är en stigande stjärna i partiet. Hon stödde först Marco Rubio och sedan Ted Cruz i primärvalet, men ställde sig bakom Trump efter att han blev vald till partiets kandidat. Hon hann ändå kritisera Trump i flera omgångar för bland annat hatprat, vilket Trump, som hittills premierat lojalitet, kanske inte vill glömma.
Haley är dotter till indiska invandrare, som kom till USA med bara åtta dollar i fickan. Haley skulle alltså tillföra Trumpkabinettet mångfald, som åtminstone enligt kritikerna så väl kunde behövas. Hon är en stark abortmotståndare.
Nikki Haley blev nationell kändis i fjol efter att hon gick ut och krävde att man skulle sluta använda sydstatsflaggan efter mordet på nio afroamerikaner i en kyrka i Charleston. Mördaren hade poserat med flaggan, som många förknippar med slaveri och rasförtryck.
Slagfärdig kampanjchef: Kellyanne Conway, 49
Den republikanska strategen och företagaren Kellyanne Conway kallades in som kampanjchef i Trumps valkampanj i slutet av sommaren efter en ommöblering i Trumps team. Hon är känd för att snabbt och smart bemöta kritik mot Trump med ett ständigt leende på läpparna. Hennes företag är specialiserat på opinionsundersökningar. Hon har nämnts som tänkbar kandidat för flera olika poster.
Den prisade kampanjchefen har själv sagt att hon blivit tillfrågad vilken roll hon vill ha i Trumps kabinett. "Jag funderar ännu på saken. Jag har fyra små barn.", sade hon i en tv-intervju för CBS i torsdags.
Trumpkritisk hedersknyffel: Mitt Romney, 69
Mitt Romneys namn håller sig envist kvar i spekulationerna för utrikesministerposten, trots att många anser att hans ordväxling med Trump inför valet borde ha diskvalificerat honom. Trump ska träffa honom på sin golfklubb i New Jersey under veckoslutet.
Romney är en tidigare guvernör från Massachusetts som själv ställde upp i presidentvalet mot Barack Obama 2012, och stöddes då av Trump. Romney ställde sig ändå aldrig bakom Trump när det var Trumps tur att kandidera. Trump och Romney ägnade sig i stället åt en hetsig ordväxling under valkampanjen. Romney kallade Trump bland annat för en bedragare och en skojare, vars löften var lika mycket värda som en examen från Trumps universitet. Trump sade att Romney är en förlorare som inte klarade pressen och därför misslyckades i sin egen kampanj.
Romney är respekterad inom partiet och anses allmänt vara en gentleman, och valet av honom skulle lugna etablissemanget. Men många frågar sig ändå om Trump kan glömma Romneys kritik. En del anser också att mötet mellan dessa två är spel för galleriet, och att Trump inte på allvar vill ha Romney men vill signalera att han är öppen för alla alternativ.
Lågmäld svärson: Jared Kushner, 35
Det går inte att tala om Trumps medarbetare utan att nämna svärsonen Jared Kushner, trots att han antagligen inte kan få en formell roll i Trumps kabinett.
Kushner var en inflytelserik rådgivare under valkampanjen, och hade planerat att återgå till sitt vanliga jobb efter valet. Men nu sägs Trump försöka övertala honom att börja jobba som rådgivare åt presidenten.
Problemet är att USA har en lag som ska förhindra nepotism i statliga jobb för att släktingar inte ska favoriseras i utnämningar. Kushner sägs nu ha talat med en jurist om hur man kunde kringgå den, till exempel genom att undvika att ha en formell post och avstå från att lyfta lön. Kushner är i likhet med sin svärfar en välbärgad fastighetsmagnat. Han äger dessutom tidningen The New York Observer.
Kushers styrka anses vara hans starka intuition för vad som går hem hos de breda massorna och hans starka lojalitet till släkten. I motsats till många andra i Trumps innersta krets utmålas Kushner som en väluppfostrad och diskret moderat röst bland alla högljudda konservativa äldre män. Han har tidigare donerat pengar till demokrater, stöder homosexuellas rättigheter och är barnbarn till överlevare från förintelsen.