Hoppa till huvudinnehåll

X3M

STK på Glöggrundan gästas av Nause

Från 2016
Uppdaterad 01.12.2016 14:56.
Svenska DJ-duon Nause består av Leonard Scheja och Jacob Criborn. Deras främsta hits är "Made Of" och "Hungry hearts".
Bildtext Nause är DJ-duon bestående av Leonard Scheja och Jacob Criborn.
Bild: Blixten

Den legendariska studerandefesten Glöggrundan är tillbaka nästa torsdag, i år mer episk än någonsin eftersom den görs i samarbete med Svenska Talande Klubben.

Idag invaderas Åbo av 2700 halarbeklädda glöggentusiaster för att delta i en av Svenskfinlands största barrundor. Som i år dessutom är totalt slutsåld!

Tack och lov så sänder Radio X3M Svenska talande Klubben live från Börs Night Club i Åbo. Om inte du lyckades roffa åt dig en biljett eller inte känner för att betala multum för dyra andrahandsbiljetter så kan du värma din egen glögg där hemma och följa med evenemanget från klockan 21 och framåt via Radio X3M.

Radiosändningen håller på från klockan 21 till 01, streamen från spelningen börjar klockan 00 och slutar 01. Streamen hittar du här på X3M:s hemsida och delar av kvällen kommer också att sändas live på X3M:s facebooksida.

Nause på Börs streamas

Svenska DJ- och Houseduon Nause avslutar kvällen på topp med sina klubbhittar du säkert dansat till många gånger tidigare. Nu har du chansen att göra det live! Vid midnatt drar de igång sin spelning på Börs Night Club.

Nause består av Jacob Criborn och Leonard Scheja, de slog genom 2011 med ”Made Of” och har sen dess släppt flera singlar. ”Hungry Hearts” från 2012 låg etta på Spotifys topplista.

Freddy Kalas på Monkey

Den norska festprissen Freddy Kalas som tagit Norge med storm med sin glada partyallsång uppträder också vid midnatt på Monkey.

Freddy Kalas fick sitt genombrott som soloartist 2014 med låten ”Pinne for landet” och har sedan dess gett ut flera populära singlar. I februari 2016 blev han fjärde i den norska Eurovisionsuttagningen Melodi Grand Prix med låten ”Feel da Rush”.

Freddy Kalas känner kanske någon igen från norska duon DJ Broiler som han samarbetat med. Hans bror Simen Auke är en av medlemmarna.


Hann du få biljett till Glöggrundan och Svenska talande klubben?