Vem blir nästa ordförande för Sannfinländarna?
Hittills har inte en enda politiker i Sannfinländarna meddelat att den säkert ställer upp i ordförandevalet i juni. Blickarna riktas ändå mot två toppnamn inom Sannfinländarna, den invandringskritiska Europaparlamentarikern Jussi Halla-aho och den mer moderata gruppordföranden i riksdagen, Sampo Terho.
Sannfinländarnas ordförande Timo Soini meddelade på söndag att han slutar som Sannfinländarnas ordförande i juni och inte ställer upp i partiets ordförandeval.
Timo Soini har lett partiet till aldrig tidigare skådade framgångar och fungerat som ett klister för dess brokiga anhängarskara. Det här klistret har under senare tider försvagats och från och med juni kommer det inte att existera längre.
Bland Sannfinländarna och främst inom den invandringskritiska falangen, gror sedan länge ett missnöje gentemot Soinis linje och de dalande väljarsiffrorna.
Partiet har aldrig tidigare haft så här mycket makt - men det har inte heller varit så här delat.
Nu väntar man med spänning på vem som ska ta över.
Jussi Halla-aho - invandringskritikernas kandidat
Europaparlamentarikern Jussi Halla-aho har tidigare sagt att det är mycket troligt att han kandiderar som ordförande för Sannfinländarna. Halla-aho är galjonsfigur för partiets hårt invandringskritiska falang och har tidigare dömts för hets mot folkgrupp.
Halla-aho är mycket skicklig på att uttrycka sig i sociala medier och går i internetsammanhang under smeknamnet "Mästaren" sedan han var aktiv på det invandringskritiska Hommaforum.
Halla-aho har i sin politik främst fokuserat på invandringsfrågor. Många har frågat sig hur Halla-aho skulle hantera allmänpolitiska frågor, till exempel äldrevård eller familjeledigheter.
- Jag meddelade genast i början att Soinis beslut inte påverkar mitt eget beslut, säger Halla-aho till Iltalehti.
Enligt en gallup av Lännen Media var Halla-aho en nästan lika populär ordförandekandidat som Soini själv.
På Halla-ahos Facebooksida finns flera uppmuntrande kommentarer av anhängare som önskar att han ska ställa upp i ordförandevalet.
Sampo Terho - det mer måttfulla alternativet
En annan stark möjlighet till ny ordförande för partiet är Sampo Terho. Han är ordförande för Sannfinländarnas riksdagsgrupp och de flesta anser att han skulle fortsätta leda partiet med ungefär samma linje som Timo Soini.
Terho ses som en allmänpolitiker med ett betydligt bredare politiskt spektrum än Halla-aho. Han är också en skicklig talare. Man kunde också vänta sig att Terho är mer benägen att göra kompromisser än Halla-aho eftersom han har bundit sig till regeringens politik i riksdagen.
Sampo Terho kommer att meddela om sin kandidatur på måndag.
"Jag har redan tidigare sagt, att jag överväger att kandidera som partiets ordförande om Soini bestämmer sig för att sluta. Jag diskuterar med familj och kolleger i dag och berättar om mina egna intentioner i morgon", skriver Sampo Terho på Facebook.
Jussi Niinistö ger besked på måndag - har setts som Soinis egen favorit
Finlands försvarsminister Jussi Niinistö är en av de populäraste ministrarna i Sipiläs regering.
Niinistö säger att han på måndag ger besked om sin eventuella kandidatur.
Han säger ändå att han är intresserad av sin nuvarande uppgift som försvarsminister och viceordförande för partiet.
- Min personliga åsikt i det här läget är att följande ordförande för Sannfinländarna också ska bli partiets presidentkandidat.
Han säger att Soinis besked inte kom som en överraskning för honom, och att han hoppas att Soini kan fortsätta som utrikesminister också efter det att han har avgått som partiordlörande.
Källor inom partiet har tidigare sagt till Yle att Jussi Niinistö är Soinis egen favorit.
Jussi Niinistö har ändå tidigare uttryckt sitt stöd för Sampo Terho. De två politikerna är vänner och det är osannolikt att de skulle ställa upp mot varandra. När Yle ringde runt bland partiets fotfolk för en dryg månad sedan var Terho en populärare ordförandekandidat medan Niinistö tippades bli partiets presidentkandidat. Det här kan ändå förändras nu då Soini är ute ur ordförandespelet.
Också partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo har en del stöd på fältet. Frågan är om Sannfinländarnas manliga anhängarskara skulle vara redo för en kvinna som ordförande.
Jari Lindström är Arbets- och justitieminister. Han har bakgrund som pappersarbetare och förtroendeman i facket. Lindströms namn har inte förekommit i spekulationerna i större utsträckning.
Så har Sannfinländarnas väljarstöd sett ut
Partiets väljarstöd har varit lågt en längre tid och i de senaste opinionsmätningarna har De gröna har gått om Sannfinländarna och blivit landets fjärde största parti.
- I Yles senaste partimätning den 26 januari låg Sannfinländarnas väljarstöd på 8,8 procent och partiet var det femte största efter De Gröna.
- I riksdagsvalet 2015 var Sannfinländarna landets tredje största parti med 17,7 procent av rösterna.
- I kommunalvalet 2012 var Sannfinländarna landets fjärde största parti med 12,3 procent av rösterna.
Källor: Yle, Justitieministeriets resultattjänst
Artikeln uppdaterad den 5.3.2017 klockan 11:13: Arbets- och justtieminister Jari Lindström tillagd.
(Artikeln uppdaterades klockan 12.11 med uppgiften om att Jussi Niinistö ger besked om sin kandidatur på måndag)