Turkiet säger sig ha avslutat sin militära intervention i Syrien
Turkiet säger sig ha avslutat sin militära intervention i grannlandet Syrien som inleddes i augusti i fjol.
Premiärminister Binali Yildirim säger ändå att det är möjligt att Turkiet griper in igen om läget så kräver.
- Operation Eufrats sköld har varit framgångsrik och har avslutats. Alla operationer hädanefter får ett annat namn, säger Yildirim.
Inga oberoende källor har ännu bekräftat att Turkiet faktiskt skulle ha dragit bort sina styrkor från norra Syrien.
Kamp mot IS och kurder
Turkiet har aldrig avslöjat hur många soldater och stridsvagnar man har haft i Syrien. Landets flygvapen har också regelbundet bombat både jihadister och kurdiska milisstyrkor i Syrien.
Turkiet har massiva markstyrkor vid gränsen mot Syrien som har befästs med stängsel och minfält.
Turkarna trängde in i norra Syrien efter att den kurdiska milisgruppen YPG hade drivit bort terrorgruppen IS från den strategiskt viktiga staden Manbij i slutet av i fjol somras.
Manbij vid floden Eufrats västbank, ligger drygt hundra kilometer norr om den jihadist kontrollerade provinshuvudstaden Raqqa och Manbij kontrolleras fortfarande av kurder.
Angrep Västkurdistan
Turkiet hävdade att avsikten var att driva bort IS från gränsområdet, men det verkliga syftet tros ha varit att förhindra att kurderna utvidgar sitt autonoma område i nordöstra Syrien.
Kurderna har bildat ett eget självstyrt område som kallas Rojava eller västra Kurdistan.
Rojava består av enklaverna Afrin, Jazira och Kobanê av vilka Jazira och Kobanê bildar ett sammanhängande område.
Turkarna befarade att kurderna var i färd med att knyta samman Afrin med de två andra enklaverna och trängde in i Syrien för att förhindra det.
Kurderna skulle i så fall ha kontrollerat ett sammanhängande över tusen kilometer långt avsnitt vid gränsen mot Turkiet som anser att YPG utgör en del av det bannlysta kurdiska arbetarpartiet PKK.
USA grep in
USA stöder YPG i kampen mot IS och placerade nyligen ut markstyrkor i Manbij för att förhindra Turkiet från att angripa kurderna. USA grep in efter sammandrabbningar mellan YPG och pro-turkiska syriska rebeller.
Även Ryssland har ställt sig på kurdernas sida i kampen mot jihadister.
USA och Ryssland stöder också kurdernas pågående offensiv mot Raqqa som är nära att omringas.
Även Turkiet har hotat att angripa Raqqa tillsammans med sina syriska bundsförvanter, men om uppgifterna om ett slut på interventionen stämmer så har Turkiet tydligen tänkt om efter amerikanska påtryckningar.