Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Skam säsong 4 + Arenan = Sant

Från 2017
Uppdaterad 08.04.2017 12:04.
Skam säsong 4
Bildtext Skam säsong 4 är här!

Är du taggad att få dina händer på den nyaste säsongen av Skam? Din väntan blir inte lång. Skam säsong fyra publiceras på Arenan inom kort.

JA! Den fjärde säsongen av Skam – serien som tagit hela världen med storm, är här! Säsongen har premiär på NRK måndagen den 10 april och blir tillgänglig på Arenan från och med lördagen den 15 april. Tyvärr blir det också den sista säsongen, uppger norska P3. Nu är det också klart vem som axlar säsongens huvudroll – Sana! Det verkar som att Skamfansen hade rätt i X3M:s omröstning tidigare i våras:

Omröstningen är inte längre tillgänglig.

Kolla in klippet som ger försmak på den fjärde säsongen på seriens hemsida. Medan du väntar på Arenapremiären av den nya säsongen lönar det sig att kolla in Skam på Österbottniska - det hjälper med abstinensbesvären.

Öhh, Skam?

Läs vidare ifall du levt under en sten det senaste halvåret. Skam är en en norsk ungdomsserie av NRK. I serien får vi följa med en grupp ungdomar vid Hartvig Nissen gymnasium i Oslo och dyka in i deras turbulenta vardag med allt som det innebär – kärlek, vänskap, fest, men också svek och besvikelser. Varje säsong har en egen huvudkaraktär och fansen har varit ivriga på att gissa vem den kommande säsongen kommer att handla om. Skam har blivit en stormsuccé med skyhöga tittarsiffror, och inte bara här i Norden – serien är så pass populär att den blivit ett globalt fenomen med taggade Skamfans runtom i världen. Läs mer om serien här och kolla in de tre första säsongerna på Arenan:

7.4.2017 14.45 Artikeln kompletterad med artikellänkar.

Diskussion om artikeln