Hoppa till huvudinnehåll

X3M

X3M tar dig med på fest på Nylands brigad - anmäl dig nu!

Från 2017
Uppdaterad 01.06.2018 11:38.
extrem på dragsvik
Bild: Malena Holmström/Yle

Kaliffa kommer. Bastupojkarna är där. Ja, och så över 800 beväringar såklart! Nylands brigad öppnar inte portarna för vem som helst, men nu händer det. Då passar X3M förstås på och fixar fest. Vi lyckades också förhandla till oss en gästlista. Men var snabb, platserna är väldigt begränsade!

Kanske har du en kompis, syster eller ditt livs kärlek i tjänstgöring just nu? Eller är du annars bara nyfiken på att få andas lite militärluft för en kväll?

Den 12 juni rycker X3M in för en dag, och vi får ta med oss ett gäng vänner. Du kan vara en av dem, men då gäller det att vara snabb!

Bastupojkarna på scenen.
Bildtext Bastupojkarna är med och ser till att det här blir en oförglömlig kväll på Nylands brigad!
Bild: YLE / Petter Sandelin

Begränsat antal platser

Anmäl dig via formuläret på den här sidan, och sen är det bara att hoppas på det bästa. Vi får bara ta med oss 50 personer in på det hårdbevakade området i Ekenäs.

Självklart ställer vi till med fest också, det är ju inte varje dag vi får ordna party för brigadens kamouflageklädda kompisar. Kaliffa, Sveriges hippa hopp känd från Hoffmaestro, har lovat att ingen ska lämna lokalen utan svett i pannan. Vi har också med oss Bastupojkarna, på tal om svett!

Ja, du hör ju, det här kommer att bli väldigt speciellt.

Inryckning den 12 juni

Klockan 19 den 12 juni kör vi igång. Se till att vara med - anmäl dig nu.

För att kunna komma med ska du vara minst 18 år och finsk medborgare. Festen är gratis, men du får själv ordna med transport till och från Dragsvik.

Senast den 8 juni hör vi av oss till dem som ryms med.

Diskussion om artikeln