Mötet mellan Trump och Putin längre än väntat - "tydlig och positiv kemi"
Syrien, Ukraina, cybersäkerhet, kampen mot terrorism och det amerikanska presidentvalet var de huvudsakliga frågorna när Rysslands president Vladimir Putin och USA:s Donald Trump för första gången möttes ansikte mot ansikte.
Mötet var bara tänkt att pågå i 30 minuter, men först två timmar och 15 minuter senare avrundade presidenterna samtalet.
Ingen av de två ledarna ska ha velat avsluta diskussionen. Till och med USA:s first lady, Melania Trump, försökte i ett skede få presidenterna att avsluta.
- Jag har haft en väldigt lång diskussion med USA:s president, sade Putin efteråt innan han fortsatte vidare till ett möte med Japans premiärminister Shinzo Abe.
Trump och Putin avhandlade frågor gällande Syrien, Ukraina, cybersäkerhet, terrorism och en del andra aktuella och framtida bilaterala frågor, enligt Putin.
Varken Putin eller Trump gav några mer utförliga detaljer. Trump åkte direkt vidare till konserthuset Elbphilharmonie i Hamburg för konsert och middag tillsammans med de övriga G20-ländernas ledare.

I stället mötte ländernas respektive utrikesministrar, Sergej Lavrov och Rex Tillerson, medierna på plats.
Lavrov och Tillerson försäkrade att samtalen hade förts i en "konstruktiv atmosfär", att ledarna fokuserat på framtiden och visat upp en "tydlig och positiv kemi".
Eniga om vapenvila i Syrien
En stor del av tiden ägnades åt Syrien. Ännu medan mötet pågick kom det uppgifter om att USA och Ryssland enats om en vapenvila i sydvästra Syrien.
Uppgifterna bekräftades senare av Lavrov och Tillerson som tillade att USA och Ryssland också diskuterat så kallade nedtrappningszoner i andra delar av Syrien.
- USA har förbundit sig till att alla grupper närvarande kommer att respektera eldupphöret, sade Lavrov.
Vapenvila träder ikraft på söndag klockan 12. Rysk militärpolis kommer övervaka att den håller.
Pressade Putin på koppling till presidentvalet
En av de stora frågorna inför mötet var om Trump skulle välja att ta upp frågan om Rysslands påstådda inblandning i det amerikanska presidentvalet förra året.
Under mötet ska Trump mer än en gång ha pressat Putin på Rysslands eventuella inblandning.
Putin nekade och Trump var nöjd med de svar han fick.
- De hade en väldigt robust och lång diskussion om ämnet, sade Tillerson.
I tillägg kom presidenterna överens om att forma en bilateral grupp som ska jobba med cybersäkerhet.
- Man kom överens om att alla de här frågorna, inklusive kampen mot terrorism, organiserad brottslighet och hackeraktiviteter, kommer att stå i fokus i det rysk-amerikanska bilaterala samarbetet, sade Lavrov.
Specialsändebud till Ukraina
Länderna är också överens om att jobba för att få ett slut på den pågående krisen i Ukraina.
I ett försök att nå en lösning kommer USA att skicka en särskild representant till Ukraina.
Kurt Volker kommer hålla i trådarna för USA:s del och driva på Ryssland och Ukraina för att helhjärtat följa det nu två år gamla Minskavtalet.
Lavrov hoppas att Volker besöker Moskva inom en snar framtid.
Volker är en diplomat och Europaexpert som också jobbat i Vita huset.
- Volkers enorma erfarenhet gör honom unikt kvalificerad till att leda den här konflikten i riktning mot fred, sade Tillerson och tillade att USA fortsättningsvis förbinder sig till Minskavtalet till hundra procent.
Våldsamma demonstrationer
Putin och Trump träffades i samband med G20-mötet i Hamburg som har kantats av kravaller och demonstrationer.
På fredag kväll var det fortsatt oroligt.
160 poliser har skadats i sammandrabbningar med demonstranter. Ett tiotal demonstranter har också tvingats uppsöka vård.
Polisen tvingades under dagen be om förstärkning från andra delar av Tyskland för att klara av situationen.
Mötets värd, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, har fördömt våldsamheterna och sade på fredagen att demonstrationer bara kan accepteras om de är fredliga.
Källor: AP, AFP, Reuters