Hoppa till huvudinnehåll

Natur

Har du en fantastisk naturbild? Naturväktarna efterlyser bilder till kalender

Från 2017
Uppdaterad 18.09.2017 10:23.
Ett kollage av naturbilder

Vi efterlyser nu naturbilder tagna av alla er fantastiska amatörfotografer till en väggkalender för 2018 med Naturväktarmotiv.

Naturväktarna är populärt på radio, brev och fantastiska bilder rasslar in för att inte tala om alla fina bilder ni delar med er av här på Svenska.yle.fi och i Naturväktarnas grupp på Facebook.

Yle producerar kalendern. Den delas ut till dem som aktivt deltar i uppropet och kommer att finnas i nedladdningsbar variant på svenska.yle.fi.

Ut i naturen med mobilen eller kameran i högsta hugg!

Anvisningar och regler

Du kan delta på följande sätt.
1. Skicka in bild (15.9 - 30.9.2017)
2. Namnge din bild och berätta också till vilken årstid den hör.

Vi efterlyser uttryckligen bilder av hobbyfotografer.

Bilden behöver inte vara tagen under tävlingstiden.

Bland alla bilder som skickats in väljer en jury ut 24 bilder. Finalisterna publiceras på svenska.yle.fi och det är publiken själva som väljer de tolv segrande bilderna som ingår i Naturväktarkalendern 2018.

De fotografer som får sina bilder publicerade i kalendern får en liten ersättning för bilderna, samt en kalender. De övriga kalendrarna som trycks upp delas ut som gåvor. Kalendern görs också nedladdningsbar och tillgänglig för alla.

Yle har användningsrätt till bilderna i Yles verksamhet men det är fotografen som äger bilden och kan till exempel sälja den vidare.

Skicka ditt bidrag senast 30.9.2017. Tack!

registerbeskrivning

Har du frågor? Hör av dig till Annika Löfgren, ansvarig producent, annika.lofgren@yle.fi.

Bilderna i kalendern är i A4L-format och är med andra ord liggande och kan beskäras för att passa in i det formatet. Ladda upp bilderna i så hög resolution som möjligt.

Det är inte längre möjligt att delta.

Diskussion om artikeln