Hoppa till huvudinnehåll

Vetamix

Vad gör dig stressad?

Från 2017
Uppdaterad 06.02.2018 13:34.
Bild till kampanjen Pressad (Abimix)

Känner du dig trött eller stressad? Ibland kan skolan och studentskrivningarna helt enkelt kännas som för mycket. Vill du berätta om dina upplevelser?

Studentskrivningarna och slutet av gymnasiet är mycket krävande och många abiturienter känner sig utmattade.

Jag hör gärna hur just du upplever din studievardag och hur du känner dig. Vad gör dig stressad? Påverkar det dina studier - orkar du med allt? Har du bra tips till abiturienter som har skrivningarna framför sig?

Du får ta ställning till de krav som ställs på abiturienter eller dela med dig av dina egna upplevelser. Abimix kan publicera din berättelse eller göra innehåll på basen av det du varit med om.

Jag vill höra hur du mår.

Kontakta mig genom att skicka mail till: nanna.stenberg-gustafsson@yle.fi eller skriv en kommentar till den här artikeln - du får också vara anonym.

Lämna dina kontaktuppgifter om du vill att jag kontaktar dig för en möjlig intervju.

Texten är en del av kampanjen Pressad. Pressad hjälper abiturienter att förbereda sig inför studentskrivningarna och erbjuder information och verktyg för att klara av skrivningarna och hantera stress. Syftet med kampanjen är att betona vikten av att må bra medan man studerar och synliggöra studiestressen som många gymnasieelever känner.

Diskussion om artikeln