Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Zlatan imponerade inte – ”Vandrade omkring som en föråldrad proffsboxare”

Från 2017
Zlatan Ibrahimovic.
Bildtext Zlatan Ibrahimovic blev utbytt i paus.
Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Zlatan Ibrahimovic var med i Manchester Uniteds startelva för första gången efter korsbandsskadan. Efter en blygsam insats ersattes svensken av Jesse Lingard – som räddade poäng mot Burnley.

Efter den första halvleken ledde Burnley med 2–0 efter mål av Ashley Barnes och Steven Defour. Zlatan som inte hade fått mycket till stånd blev utbytt och ersattes av Jesse Lingard som satte två bollar i Burnley-buren.

Lingards gjorde sitt första mål efter 53 minuters spel medan 2–2-utjämningen kom alldeles i slutet av matchen. 2–2 var också slutresultatet.

Zlatan imponerade inte det minsta då han spelade i öppningselvan för första gången efter att ha återvänt till laguppställningen efter korsbandsskadan. Manchester Evening News tilldelade Zlatan det näst sämsta betyget i United.

– Han vandrade omkring som en föråldrad proffsboxare som väntade på en chans för ett knockout-slag. Man kunde känna hans frustration när han försökte och misslyckades med att få saker att hända trots att han fick några lovande lägen innan han byttes ut, skriver tidningen.

Resultat, Premier League

Tottenham– Southampton 5–2
Bournemouth – West Ham 3–3
Chelsea – Brighton 2–0
Huddersfield – Stoke 1–1
Manchester United – Burnley 2–2
Watford – Leicester 2–1
West Bromwich – Everton 0–0
Liverpool – Swansea 5–0

Diskussion om artikeln