Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Blodig Ronaldo speglade sig i mobiltelefonen – efter att ha nickat in Reals sjätte mål

Från 2018
Cristiano Ronaldo speglar sig.
Bildtext Cristiano Ronaldo speglar sig.
Bild: EPA / All Over Press

Han hade just fört upp Real Madrid i ledning med 6–1 över Deportivo La Coruña med en välplacerad nick. Men i stället för att fira sitt mål blev Cristiano Ronaldo liggande på gräsmattan med blodigt ansikte.

Samtidigt som Ronaldo med sitt sjätte La Liga-mål för säsongen nickade in bollen, fick han nämligen Deportivo-backen Fabian Schärs sko i ansiktet med den följden att Ronaldos ansikte revs upp och började blöda rejält.

Cristiano Ronaldo skadade sig.
Bildtext Cristiano Ronaldo skadade sig mot Deportivo.
Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Ronaldo-belackare fick sig sedan ett gott skratt. När han leddes ut från plan bad han att få lagläkarens telefon att spegla sitt ansikte med.

– Oj oj, ser Ronaldo ut att fundera när han ser sitt blodiga ansikte.

Se målet och skadan via denna länk!

Matchen var i det här skedet redan avgjord: Real ledde med 6–1. Målet var Ronaldos andra i matchen. Två mål gjorde också Gareth Bale och Nacho. Luka Modric gjorde ett mål för Real.

Barcelona överlägset i La Liga

Tack vare segern steg Real Madrid upp på fjärde plats i La Liga. Se alla mål via denna länk.

La Liga-ledaren Barcelona hade även de lekstuga med sin motståndare på söndagskvällen: tack vare två mål var av Leo Messi och Luis Suarez samt ett av Ivan Rakitic vann Barcelona på bortaplan över Real Betis med 5–0. Se alla mål via denna länk.

Barcelona toppar tabellen och har ett försprång på 19 poäng till Real Madrid och elva poäng till tabelltvåan Atletico Madrid. Valencia är trea.

Diskussion om artikeln