Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Marchand i blåsväder igen – Tampas tränare: ”Jag förstår inte”

Från 2018
Brad Marchand i Boston Bruins
Bildtext Brad Marchand har varit rubrikernas man i slutspelet.
Bild: Roy K. Miller/Icon Sportswire

Bostons Brad Marchand har återigen hamnat i rubrikerna. I den fjärde matchen mot Tampa Bay slickade han Ryan Callahan i ansiktet. Det är ingen stor sak, säger Marchand efter matchen.

Tampa Bay har kopplat ett järngrepp om matchserien mot Boston efter nattens 4–3-seger. Men efter matchen var det inte resultatet som snacket handlade om utan i stället om Brad Marchands beteende.

I den första slutspelsomgången var det Leo Komarov som fick stifta bekantskap med Marchand på närhåll och i natt var det Ryan Callahans tur.

Ett gräl uppstod mellan Marchand och Callahan i den andra perioden och Bostonspelaren svarade med att slicka sin motståndare i ansiktet.

– Han slog mig i ansiktet fyra gånger och sedan fortsatte han att hålla sig nära mig. Det är ingen stor sak, säger Marchand efter matchen.

På presskonferensen efter matchen fick Tampas tränare Jon Cooper frågan om han tycker att ligan nu borde vidta åtgärder mot Marchand.

– Allt jag har att säga är att det inte hör hemma i vår sport, jag förstår inte det. Hur skulle du känna om jag gick över till dig och slickade dig på kinden, säger Cooper till den samlade pressen.

Diskussion om artikeln