Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Haula undvek journalisterna efter floppfinalen – kedjekamraten Neal: ”Säsongens viktigaste match och vi är -3, det får inte hända”

Från 2018
James Neal jagar Andre Burakovsky.
Bildtext James Neal jagar Andre Burakovsky, det var kvällens tema.
Bild: Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Medan Washington Capitals stjärnspelare höjdes till skyarna tvingades Vegas Golden Knights spelare ta åt sig av hård kritik efter den tredje finalmatchen i NHL. Den allra hårdaste kritiken kom antagligen från spelarna själva.

– Jag är väldigt besviken, säger Vegas-forwarden James Neal efter 1–3-förlusten på Golden Knights Twittersida.

Neal spelar i andrakedjan med David Perron och Erik Haula. Kedjan var på isen vid samtliga baklängesmål på lördagskvällen.

– Det är säsongens viktigaste match och vi är -3, det får inte hända, säger Neal och representerar samtidigt också Haula, som inte alls dyker upp framför medierna efter matchen.

Vegas andrakedja bidrog med en farlig målchans mot åtta för motståndarna. Till och med Capitals fjärdekedja var Haulas trio stundtals i klistret mot.

– Nu ska vi kolla på video och försöka vara bättre i nästa match. Vi kan så mycket bättre än vi visat hittills i den här matchserien, menar Neal, som spelade NHL-finaler för Nashville Predators i fjol.

Capitals leder finalserien med 2–1 i matcher. Match fyra spelas på måndag lokal tid.