Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Glänste i VM – nu jagas Golovin av Monaco: ”Lagt ett bra bud”

Från 2018
Aleksandr Golovin med bollen.
Bildtext Aleksandr Golovin kan vara på väg till den franska klubben AS Monaco.
Bild: /All Over Press

Aleksandr Golovin kan vara på väg att lämna CSKA Moskva för spel i den franska ligan och AS Monaco. Monacos president Vadim Vasiljev bekräftar att man laget ett bud på den ryske mittfältaren. Allt borde bli klart inom de kommande dagarna, säger Vasiljev.

Aleksandr Golovin är den största talangen i Ryssland just nu och gjorde ett starkt VM på hemmaplan. I premiärmatchen mot Saudiarabien gjorde han ett av Rysslands mål och spelade dessutom fram till två fullträffar.

Redan innan och under VM uppgavs flera brittiska och italienska storklubbar vara på jakt efter den 22-årige CSKA Moskva-spelaren och nu har även AS Monaco gett sig in i kampen.

– Vi har gett CSKA Moskva ett bud på Golovin. Jag kan inte berätta hur mycket pengar det handlar om men vi har laget ett bra bud. Vi har erbjudit honom ett femårskontrakt.

– Allt borde bli klart inom de kommande dagarna. Vi kan inte vänta speciellt länge, säger Monacos president Vadim Vasiljev till ryska Sport-Express.

Enligt webbplatsen Transfermarkt värderas Golovin nu till ungefär 25 miljoner euro. Golovins kontrakt med CSKA Moskva sträcker sig till sommaren 2021.

Diskussion om artikeln