Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Chelsea gick bet på Golovin – valde flytt till franska ligan

Från 2018
Uppdaterad 27.07.2018 18:04.
Aleksandr Golovin
Bild: imago/Eibner Europa/ All Over Press

Cheslea var på jakt efter den ryske mittfältaren Aleksandr Golovin men klubben fick nobben. Golovin valde i stället att skriva på för AS Monaco. Vi kommer att ge honom bästa möjligheten att utvecklas, säger klubbens president Vadim Vasiljev.

Storklubbarna uppges ha stått på kö för att få värva CSKA Moskvas mittfältare Aleksandr Golovin. Den senaste tiden har Chelsea och AS Monaco seglat upp som de starkaste kandidaterna och nu har Golovin gjort sitt val.

Han väljer att nobba Chelsea och går till AS Monaco som slutade på andra plats i den franska ligan förra säsongen.

– Det är ett nytt äventyr som jag tar mig an med stora ambitioner. Jag är väldigt glad över att skriva på för Monaco, säger Golovin på klubbens webbplats.

Golovin som var en av de tongivande spelarna i Rysslands VM-lag har skrivit på för fem säsonger med Monaco. Priset uppges vara 30 miljoner euro.

– Han är en talangfull spelare som gjorde ett starkt VM. Vi har följt honom under en lång tid. Trots att många storklubbar i Europa var ute efter honom så valde han Monaco. Vi kommer att ge honom bästa möjligheten att utvecklas, säger klubbens president Vadim Vasiljev.

Golovin spelade 27 matcher i den ryska ligan för CSKA Moskva förra säsongen och gjorde fem mål.

Diskussion om artikeln