Hoppa till huvudinnehåll

Bolaget

Bjud Yle på kaffe och tyck till

Från 2019
Uppdaterad 16.04.2019 09:45.
Rosa text: Kaffe med yle
Bild: Yle

Bjud Ylemedarbetare på kaffe hos dig, vid en lämplig tidpunkt före midsommaren. Meningen är att vi ska få en bättre förståelse för hur Yle kan betjäna finländare av olika slag och på olika håll i landet.

Bjud in Yle på kaffe. Vi tar med oss bullarna.

Vi på Yle vill gärna träffa dig. Vi hälsar på hos familjer, arbetsteam, kompisgäng, hobbygrupper, studiecirklar osv. runt om i Finland, oavsett hur ofta eller sällan du tar del av Yles utbud. Samla ihop en grupp och kontakta oss!

Vi vill gärna höra vilka teman du anser är viktiga. Vad tycker du att vi borde ta upp mer? På vilka plattformar följer du nyheter, aktualiteter eller sport? På vilket sätt kan vi på Yle betjäna dig bättre?

Vi kommer inte för att göra ett nyhetsinslag utan för att lyssna på dig. Just det. Vi vänder på steken: Du pratar och vi lyssnar!

En nittioplussare måste vara på alerten för att hänga med i svängarna.

Yle fyller 93 år i slutet av maj och vi på Yle vinnlägger oss om att vårt arbete är relevant för dig. Vi som arbetar med nyheter, aktualiteter och sport vill gärna höra hur du har det.

Vi kommer på kaffe hos dig före midsommar. Normalt kommer 2–4 Ylemedarbetare på besök, både bekanta ansikten och personer som du eventuellt inte känner ännu. Vi jobbar med olika slags uppgifter: redaktörer, fotografer, nyhetsuppläsare, sportredaktörer och många fler.

Bjud in oss på det här formuläret.

Vi ser till att uppgifterna behandlas på ett säkert sätt. Vi säkerställer uppgifternas integritet och raderar dem när vi har valt de platser vi kommer att besöka. Det går också bra att bjuda in oss per brev. Skicka brevet till:

Yle
Kaffe med Yle
PB 57
00024 Rundradion

Vi bör ha dig inbjudan till handa senast 30 april 2019.

Om vi får väldigt många inbjudningar är tyvärr tvungna att välja bland dem.

Roligt att lära känna dig! Hoppas vi träffas!

På andra språk

Diskussion om artikeln