Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Ingen Skrabb på planen då Brescia kryssade – lagkamraten Mario Balotelli utvisad efter karatespark

Från 2020
Uppdaterad 19.01.2020 21:11.
Mario Balotelli faller bakom en motståndare.
Bildtext Den här spelsekvensen blev Mario Balotellis sista i dagens match.

Simon Skrabb fick tillbringa sin första match som Bresciaspelare på bänken. Därifrån fick han se lagkamraten Mario Balotelli bytas in – och strax senare visas ut efter en ful spark i motståndarens axel, följt av olämpligt språk mot domaren.

Efter utdragna förhandlingar blev Simon Skrabbs övergång från IFK Norrköping till Brescia i Serie A offentlig tidigare denna vecka.

– Jag har jobbat för det här hela livet – en flytt till en av de fyra stora ligorna i Europa, sade en lycklig Skrabb till Yle Sporten.

I dagens hemmamatch mot Cagliari fick ett Brescianyförvärv speltid. Inte Skrabb – däremot byttes den nye islänningen Birkir Bjarnason in till den andra halvleken.

I den andra halvleken gick Brescia upp i 2–1-ledning, men gästernas Joao Pedro kvitterade i den 68:e minuten till 2–2 på straff, något som också blev matchens slutresultat.

Matchens stora snackis skulle ändå komma efter målen.

En stund efter kvitteringsmålet byttes nämligen Brescias kontroversielle anfallare Mario Balotelli in – men han skulle inte hinna vistas på planen särskilt länge.

I den 81:a minuten satte italienaren nämligen en hög fot i motståndarens axel. Domaren reagerade med att visa gult kort, men Balotelli reagerade kraftigt och vrålade till sig ytterligare ett gult och blev därmed utvisad.

I och med att Balotelli blir avstängd kan detta öka på Jaroprodukten Skrabbs chanser till speltid.

Jesse Joronen vaktade Brescias mål.

Diskussion om artikeln