Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Ole Gunnar Solskjär bekräftar: Alexis Sanchez återvänder till Manchester United på sommaren

Från 2020
Alexis Sanchez.
Bildtext Alexis Sanchez återvänder till ManU
Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjär bekräftar att chilenaren Alexis Sanchez återvänder till klubben efter den pågående säsongen. Anfallsspelaren Sanchez har varit utlånad till den italienska storklubben Inter i Serie A.

Den 31-årige Sanchez flyttade till Manchester United från Arsenal i januari 2018. Efter att ha misslyckats i ManU blev han på hösten utlånad till Inter, där han gjort ett mål på fem spelade matcher.

Solskjär är övertygad om att vi kommer att se en klart bättre Sanchez nästa säsong.

- Han kommer att ändra på er uppfattning om honom, sade Solskjär under tisdagens presskonferens.

Alexis Sanchez har under sin Premier League karriär gjort 63 mål på 154 matcher. I Chiles landslagsdress har Sanchez gjort 43 mål på 131 matcher.

Däremot hade skadedrabbade Manchester United inget nytt att berätta om förstärkningar som kunde täppa till hålet efter Marcus Rashfords skada.

- Jag har inga övriga transfernyheter att berätta, det är slöseri av tid att fråga om dem. Vi har hårt arbetande spelare i truppen, och om klubben har annat på gång är det en helt annan sak, sade Solskjär.

Storklubben Manchester United ligger för närvarande på en femte plats i Premier League, hela 33 poäng bakom ledande Liverpool.

Diskussion om artikeln