I dag är det brexitfest men sedan kommer baksmällan – då gäller det för Storbritannien och EU att fixa postbrexit
Vissa detaljer blir klara först i allra sista stund, men det mesta börjar vara klart inför fredag då EU-flaggorna halas för att ge Union Jack utrymme i Storbritannien. Festligheter har utlovats, men efter festen börjar det riktiga svarvandet för att forma postbrexit. På den fronten är det väldigt lite som är klart.
EU-parlamentet har godkänt brexitavtalet. Det var den sista etappen i den tre och ett halvt år långa skilsmässoprocessen.

Nu genomförs brexit. Närmare bestämt klockan elva på fredag kväll, brittisk tid.
Då hissas den brittiska flaggan överallt i centrum av London. Ett ljusspel och en klocka projiceras mot en fasad utanför premiärministerns tjänstebostad på Downing Street och Boris Johnson håller ett tal till nationen.
Det är fredagskvällens program i korthet.
Efter festen börjar det verkliga jobbet.
"So long, Farewell, Auf Wiedersehen, Adieu" - en stor sorg
Då klockan slår tolv på fredag i Bryssel är Storbritanniens 47 års medlemskap i det europeiska blocket slut.
Till en början syns det kanske inte så mycket eftersom den elva månader långa övergångsperioden gör att en hel del fortsätter som förr.
Men det finns en avgörande skillnad: Storbritannien är inte längre med i något beslutsfattande organ, och där syns följderna omedelbart.
Den brittiska flaggan halas, det brittiska tillträdet till diplomatiska linjer bryts och Storbritannien blir beigefärgat - den neutrala färgen för ett utländskt land - på kartorna.
- Alla vet att den här dagen kommer, men det är ändå fråga om ett stort ögonblick och det kommer att bli väldigt sorgligt, säger EU:s konkurrenskommissionär Margarethe Vestager till The Guardian.
- Jag tror att det handlar om samma känsla som uppstod efter den brittiska folkomröstningen om brexit. Sorgen var påtaglig - ja nästan gripbar.
Vad händer då brexitfesten är slut?
Då brexit är avklarat inleds en övergångsperiod då Storbritannien och EU ska komma överens om sin relation i framtiden. De har elva månader på sig; tiden tar slut den 31 december 2020.
- Under den här perioden stannar Storbritannien kvar i EU:s tullunion och på EU:s inre marknad.
- Däremot försvinner alla brittiska företrädare och politiker från EU-institutionerna och lagstiftningsprocessen.
- Under de här elva månaderna måste Storbritannien försöka förhandla fram ett handelsavtal med EU om varor och tjänster.
- Det behövs också överenskommelser om fiske, säkerhetsfrågor och juridiska frågor.
- Andra viktiga frågor är de rättigheter som EU-medborgare får i Storbritannien och de rättigheter som brittiska medborgare får i EU-länder.
- Det ska också slås fast hur öppen landgränsen mellan EU-landet Irland och det brittiska Nordirland ska vara.
Det finns knappt om tid för att komma överens om alla detaljer och den brittiska regeringen vill inte förlänga övergångsperioden.
Om ett handelsavtal nås och undertecknas inleds den nya relationen med EU i januari 2021. Om ingen enighet nås sker det brittiska utträdet utan ett handelsavtal i januari 2021.
Inget minnesklämtande, men däremot ett minnesmynt
Som ett minne av äktenskapet mellan EU och Storbritannien sätts ett specialmynt på 50 pence i cirkulation på fredag. Texten på myntet lyder "Fred, välgång och vänskap med alla nationer" ("Peace, prosperity and friendship with all nations").
Klockklangen från Big Ben och klocktornets siluett hör till de starkaste symbolerna för London.
Men Big Ben är tyst under brexitkvällen, trots önskemål om en signal som skulle markera stunden då brexit träder i kraft.
Tornet genomgår för tillfället en omfattande renovering, och det skulle bli mycket dyrt att sätta igång maskineriet för att klämta för brexit.
Premiärminister Boris Johnson nämnde i en intervju i början av januari att man borde se till att folket skulle få höra "Big Ben-bong" den 31 januari.
Efter det sattes det igång en insamlingskampanj, och målet var att samla ihop 500 000 pund - den summa som behövs för att klockorna i Big Ben ska kunna "brexitklämta".
Det brittiska underhuset har ändå bedömt att det inte är rimligt att använda ihopsamlade medel från allmänheten till att täcka den här typens kostnad.
Källor: Europaportalen, Europainformationen, BBC, Reuters, AP, AFP, The Guardian