Hoppa till huvudinnehåll

Familj

Buu-klubben
Yle Watt

Förälder, hur känns det nu efter påsk? Ventilera dina känslor i vår chatt tillsammans med Linn Jung, Amanda Audas-Kass och Antti Koivukangas

Från 2020
trött förälder
Bildtext Kanske det har sett ut så här hemma hos dig över påsk?
Bild: EPA/ROLF VENNENBERND

För en vecka sedan gav Svenska Yle alla trötta föräldrar möjligheten att ventilera sina känslor i en chatt. Ett uttdrag från den chatten kan du läsa här. På onsdagen den 15.4 med start kl.21.00 chattar vi igen, tillsammans med Linn Jung, Amanda Audas-Kass och Antti Koivukangas.

Den förra chatten bidrog med en hel del åsikter, tankar, frågor och känslor. Det fanns ett stort behov från föräldrar ute i Svenskfinland att anonymt få dela med sig av den egentliga vardagen som inte visas upp bland alla mysiga someuppdateringar om pyssel, bak och brädspel.

Därför ger vi er möjligheten att efter påsk berätta hur ni har det: Var den lediga tiden utan jobb och skola en bra sak för såväl föräldrar som barn? Eller förvärrades en redan jobbig situation där samtliga familjemedlemmar är trötta och irriterade på varandra?

Med oss har vi, precis som förra gången, kommunikatören och trebarnsmamman Linn Jung, läsambassadören, modersmålsläraren och trebarnsmamman Amanda Audas-Kass och kommunikationsplaneraren på Snellmans samt tidigare mångåriga Yle Sporten-medarbetaren och tvåbarnspappan Antti Koivukangas.

Linn Jung.
Bildtext Linn Jung driver också en av Svenskfinlands största bloggar.
Bild: YLE / Ann-Catrin Granroth
Antti Koivukangas
Bildtext Antti Koivukangas har ett lång förflutet på Yle Sporten och är välkänd för den finlandssvenska publiken.
Bild: YLE
Amanda Audas-Kass står mellan bokhyllor i ett bibliotek och tittar in i kameran och ler.
Bildtext Amanda Audas-Kass driver också en populär blogg där hon skriver om sin familjs vardag,
Bild: Yle/Markus Bergfors
Formuläret är inte längre tillgängligt.

Öppna chatten med start kl.21.00 onsdagen den 15.4.

Diskussion om artikeln