Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö

Hur ser ditt bästa trädgårdsprojekt ut? Skicka en bild och var med i Trädgårdskväll på Strömsö den 4 juni

Från 2020
Uppdaterad 10.05.2020 10:03.
Ett fotocollage
Bild: Yle/Strömsö

Vad har du på gång i din trädgård? Har du börjat odla eller bygga något på balkongen? Hur ser det ut i dina krukor eller i myllan runt dig? Vad är du mest nöjd över i din trädgård? Vi är nyfikna. Ta en bild och skicka till oss så kan vi visa den för hela världen i Trädgårdskväll på Strömsö den 4 juni.

Det kan också vara en bild från förra sommaren ifall du ännu inte har kommit i gång med årets projekt, något som kanske kan inspirera andra till ett nytt bygge, en rabatt eller experimentell odling.

Skriv några rader om bilden, berätta vem som har fotat och var den är tagen. Vi kommer att visa ett urval av bilderna i direktsändningen och publicera dem i en artikel på vår webbplats.

Skicka bilden på WhatsApp till 044 421 4632 eller per e-post till stromso@yle.fi före den 24 maj.

Trädgårdskvällen blir lite annorlunda i år

Strömsös traditionella Trädgårdskväll blir lite annorlunda i år på grund av coronasituationen. Vi kommer att direktsända kvällen som vanligt på Yle Fem och på Arenan, men utan publik på plats och ställe.

Därför hoppas vi nu på att du vill delta med bilder i stället. Bland alla som på detta sätt vill vara med och förgylla trädgårdskvällen lottar vi ut fem strömsökassar.

Årets upplaga av Trädgårdskväll på Strömsö ser du på Yle Fem och på Arenan den 4 juni mellan klockan 18.00 och 19.30.

Vi ses med händerna i myllan och flaggan i topp!

vårlökar framför Strömsövillan
Bild: Yle/Strömsö/Carina Ahlskog

Mer om ämnet på Yle Arenan

På andra språk

Diskussion om artikeln