Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Ingen comeback för succéserien Vänner ännu i vår – återföreningen skjuts upp till hösten

Från 2020
Uppdaterad 12.05.2020 08:59.
Kuva Frendit-sarjasta.
Bildtext Serien Vänner följde med Rachel (Jennifer Aniston), Ross (David Schwimmer), Monica (Courteney Cox), Joey (Matt LeBlanc), Phoebe (Lisa Kudrow) och Chandler (Matthew Perry) och deras liv i New York.
Bild: WENNWenn Ltd

Det blir ingen comeback för sitcomserien Vänner ännu i vår. Skådespelarna kommer att återförenas i ett specialavsnitt som planeras, men tidtabellen försenas på grund av coronapandemin.

I februari kom beskedet som hundratusentals fans av 90-talsserien Vänner hade hoppats på: ett jubileumsavsnitt ska spelas in.

Avsnittet skulle sändas på den nya streamingstjänsten HBO Max i slutet av maj, i samband med att tjänsten lanseras. Men på grund av coronapandemin har det inte varit möjligt att filma avsnittet.

HBO Max vill att jubileumsavsnittet spelas in inför levande publik. Ett annat alternativ hade varit att alla skådespelare filmat sig själva i sina hem. Bob Greenblatt, som är ordförande för WarnerMedia Entertainment som lanserar HBO Max, säger ändå att man inte ville göra ett avsnitt där skärmen består av sex rutor med en skådespelare per ruta.

– Vi hoppas att vi kan filma avsnittet före slutet av sommaren. Vi tycker att det finns ett värde i att filma inför en stor publik när de här sex vännerna nu återförenas, säger Greenblatt till tidningen Variety.

Om avsnittet spelas in i sommar kan det publiceras i höst, säger Greenblatt.

Serien Vänner sändes mellan 1994 och 2004 och följde med sex kompisars liv i New York. Serien gjordes av skådespelarna Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer.

Källa: Variety

Diskussion om artikeln