Hoppa till huvudinnehåll

Yle Fem

Vem vill du se i nästa säsong av Himlaliv? Skicka in ditt förslag här!

Från 2020
Uppdaterad 27.10.2020 17:29.
Fyra olika bilder av Himlalivgäster. Henrik Böckelman, Leif Lindgren, Gita Lindgren, Liisa Mendelin, Hilkka Olkinuora
Bildtext Tidigare gäster i Himlaliv: Henrik Böckelman berättar om kristen black metal musik, Leif Lindgrens liv vände då hans fru Gita blev dement, Liisa Mendelin pratar om att vara nöjd singel och Hilkka Olkinuora filosoferar i Himlaliv om skuld och skam.
Bild: Yle

Himlaliv är ett livsåskådningsprogram som ger utrymme för tanke och reflektion. I varje program får en person som har varit med om någon vändning i livet berätta sin historia.

- Genom att ge utrymme för den personliga berättelsen vill vi ge perspektiv och en djupare förståelse för andra människor, deras kristna övertygelse och deras livsval, säger Lucas Snellman som är ansvarig utgivare för Himlaliv.

Nu börjar Himlalivredaktionen planera nästa säsong och tar med tacksamhet emot tips på gäster till programmet.

Har du någon i din närhet som har intressant berättelse eller som har varit med om något livsavgörande? Eller någon som har tankar kring kristen tro och livsåskådning som det skulle vara intressant att ta del av?

Kanske är det du själv, en halvbekant eller en känd person?

Då ska du ta chansen och tipsa Himlalivs redaktion via formuläret här under. Skicka in ditt förslag med en kort motivering senast 1.11.2020

Formuläret är inte längre tillgängligt.

Diskussion om artikeln