Hoppa till huvudinnehåll

Västnyland

Julius Kangaslahti stannar kvar i EIF - Ekenäslaget har nu 24 spelarkontrakt

Från 2021
Uppdaterad 12.03.2021 18:16.
två fotbollsspelare
Bildtext Julius Kangaslahti och Reza Heidari spelar för Ekenäs IF:s division 1-lag 2021.
Bild: Patric Westerlund / Yle

Ytterligare två spelare står klara för division 1-laget EIF 2021. Julius Kangaslahti har redan spelat på prov för EIF och stannar i Ekenäs. Reza Heidari har senast spelat för AC Kajaani.

Nu är det klart att 18-åriga Julius Kangaslahti från Åbo stannar kvar i Ekenäs. Han har tidigare spelat som junior för FC Inter Turku och TPS.

Kangaslahti har tränat med EIF sedan slutet av februari. “Jag har hittills tagit vara på all den speltid jag fått och jag gillar tränaren Guillem Santesmases upplägg”, säger Julius Kangaslahti i ett pressmeddelande.

Heidari har ligaerfarenhet

Reza Heidari är 24 år och har senast spelat för AC Kajaani. Han har också spelat i fotbollsligan för PS Kemi och PK-35.

Heidari säger att EIF har ett starkt lag och bra tränare. Han tycker att tränaren Guillem Santesmases har rätt inställning.

“Han har bra idéer och genomtänkta träningar. Han har en klar linje hur han vill att laget skall spela”, konstaterar Reza Heidari.

EIF har nu 24 spelarkontrakt klara inför säsongen 2021. Ekenäs IF spelar i division 1.

Lördag 13.3 spelar EIF mot division 1-kollegan Gnistan i Helsingfors. Det är frågan om en åttondelsfinal i finska cupen.

Vinnaren i matchen går till kvartsfinal och möter då ligalaget Kuopion Palloseura i Kuopio. Den matchen spelas sannolikt 20.3.

Källa: Pressmeddelande från EIF.

Diskussion om artikeln