Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Bert Karlsson föreläser i Bennäs

Från 2012
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Bert Karlsson
Bild: Termmusic

Skivbolagsdirektören och tv-profilen Bert Karlsson ger en föreläsning i Anderssensalen i Bennäs fredagen 5.10 kl 19.00. Karlsson kommer att föreläsa om hur man blir en framgångsrik företagare samt om att ta sitt ansvar och att försöka påverka samhället.

Bert Karlsson har styrt musiksverige under många år. Redan under 1970-talet var han en ledande skivbolagsdirektör och tog fram artister som Carola och Vikingarna. Karlsson skapade Skara sommarland och var en aktiv politiker under många år. I början av 2000 grundade han artistskolan Fame Factory samt gruppen Friends som blev en enorm framgång.

Under föreläsningen i Anderssensalen berör Karlsson saker som så många bär inom sig men inte finner ord för. Han kommer att föreläsa om hur man blir en framgångsrik företagare samt om att ta sitt ansvar och att försöka påverka samhället.Föreläsningen är till för alla yrkesgrupper. Trots att musiken är en central del i hans liv är han en aktiv debattör inom samhällsfrågor. Biljetterna släpps tisdagen 4.9 och det finns begränsat antal biljetter. Studio Ticket säljer biljetterna och kulturbyrån i Bennäs tar emot anmälningarna. Det är bra att boka sin biljett i tid intresse verkar vara stort.

Friends i Melodifestivalen