Magnus Johanssonin appelsiinin makuinen suklaavanukas
Kondiittorimestari Magnus Johansson vieraili Michaelin ja Matiaksen luona ja
valmisti jälkiruoan. Magnuksen jälkiruokia on tarjottu myös Nobel-päivällisillä ja monissa kuninkaallisissa tapahtumissa, joten tämä on varmasti maailmanluokan jälkiruoka!
Magnus Johanssonin appelsiinin makuinen suklaavanukas
Instruktioner

Kondiittorimestari Magnus Johansson vieraili Michaelin ja Matiaksen luona ja
valmisti jälkiruoan. Magnuksen jälkiruokia on tarjottu myös Nobel-päivällisillä ja monissa kuninkaallisissa tapahtumissa, joten tämä on varmasti maailmanluokan jälkiruoka!
Tee näin:
1. Laita uuniin 110 asteeseen.
2. Pilko suklaa.
3. Purista appelsiineista 2 1/2 dl mehua.
4. Keitä mehua kokoon, kunnes sitä on jäljellä 1,25 dl.
5. Sulata suklaa lämpimään appelsiinimehuun ja sekoita mukaan kerma ja hunaja.
6. Vatkaa keltuaiset kevyesti. Kääntele vatkatut keltuaiset mukaan seokseen.
7. Kaada seos annosvuokiin.
8. Laita vuoat pellillä uuniin ja paista 110 asteessa noin 20–30 minuuttia. Aika riippuu vuokien koosta.
9. Ota pelti vuokineen uunista ja anna vuokien jäähtyä noin 2 tuntia.
10. Jos satut omistamaan kaasupolttimen, voit ripotella pinnalle ohuen kerroksen raakasokeria ja karamellisoida sen.
11. Tarjoile välittömästi.
Ohje neljälle:
2 keltuaista
2 1/2 dl puristettua appelsiinimehua
1/2 dl kermaa
50 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
3 tl hunajaa
(4 rkl raakasokeria karamellisointiin)