Banan- och jordgubbsglass med fruktsallad
En härlig, fräsch och snabbtillredd dessert. Prova gärna med andra frukter efter egen smak.
Banan- och jordgubbsglass med fruktsallad
Mängd: 4 portioner
Ingredienser
- 2 st banan
- 1 liter (l) jordgubbar
- 2 st persika
- 2 st kiwi
- 2 deciliter (dl) crème fraîche
- 1 matsked (msk) florsocker
Instruktioner

Skala och slanta bananerna. Dela jordgubbarna. Lägg banan och jordgubbar på en plåt med bakplåtspapper och ställ i frysen i ca 30 minuter. Lägg den frysta frukten och crème fraichen i en mixer och mixa. Tillsätt florsocker efter smak.
Till servering:
Gör en fruktsallad av persika och kiwi och fördela den i höga glas. Toppa med glassen.
Tips!
Prova gärna med andra frukter efter egen smak.