Hoppa till huvudinnehåll

Recept

Små råbiffar med pepparrot och kapris

Från 2005
Uppdaterad 29.07.2013 10:58.

Smaskigt tilltugg för alla som gillar pepparrot.

Små råbiffar med pepparrot och kapris

Mängd: 18 st

Ingredienser

  • 200 gram (g) oxfärs
  • 1 st schalottenlök
  • 2 matsked (msk) kapris
  • 1.5 matsked (msk) dijonsenap
  • 0.5 deciliter (dl) persilja
  • pepparrot - Garnityr
  • bärkapris - Garnityr

Instruktioner

Blanda färsen med lök, kapris, senap och persilja. Smaksätt med salt och peppar.

Stek vitt börd i smör. Skär ut små snittar av brödet. Lägg en sked av färsen på varje brödbit toppa med riven pepparrot och en bärkapris.

Andra förslag till cocktailbuffén eller glöggkalaset, se länkarna till höger.