Små råbiffar med pepparrot och kapris
Från 2005
Publicerad 20.10.2005 03:00.
Uppdaterad 29.07.2013 10:58.
Smaskigt tilltugg för alla som gillar pepparrot.
Små råbiffar med pepparrot och kapris
Mängd: 18 st
Ingredienser
- 200 gram (g) oxfärs
- 1 st schalottenlök
- 2 matsked (msk) kapris
- 1.5 matsked (msk) dijonsenap
- 0.5 deciliter (dl) persilja
- pepparrot - Garnityr
- bärkapris - Garnityr
Instruktioner

Blanda färsen med lök, kapris, senap och persilja. Smaksätt med salt och peppar.
Stek vitt börd i smör. Skär ut små snittar av brödet. Lägg en sked av färsen på varje brödbit toppa med riven pepparrot och en bärkapris.
Andra förslag till cocktailbuffén eller glöggkalaset, se länkarna till höger.