Grillad kyckling över öppen eld med äpplefyllning
Från 2005
Publicerad 04.09.2005 03:00.
Uppdaterad 22.09.2015 09:59.

Michael och Susanna ägnar sig åt lite sensommargrillning. Mörare än såhär blir en kyckling knappast och saftig är den också.
Grillad kyckling över öppen eld med äpplefyllning
Mängd: 4 personer
Ingredienser
- 2 deciliter (dl) äppel
- 1 deciliter (dl) lök
- 1 klyfta vitlök
- timjam
Instruktioner


Har du god tid och trevligt sällskap är det här maten du söker efter. Mörare än såhär blir en kyckling knappast och saftig är den också. Hemligheten är välgjorda paket.
Blanda äpplebitar, lök, vitlök och timjan. Salta och peppra på blandningen och kycklingen. Fyll kycklingen med fyllningen innan den grillas. Linda in kycklingen i flera lager aluminiumfolie så att saften hålls inuti paketet. Grilla kycklingen 1 ½ - 2 timmar. Servera vattenmelon och fetaost till den fyllda kycklingen.
Läs också
-
-
Rökbastu
4.9.2005 -
Parasoll med rosenböna
4.9.2005 -
Sågbock
4.9.2005