Udonnudlar med thaikyckling
Från 2005
Publicerad 27.03.2005 02:00.
Uppdaterad 26.09.2013 16:20.
Söt chilisås, ostronsås och ingefära ger den här nudelrätten dess thailändska touch.
Udonnudlar med thaikyckling
Mängd: 4 personer
Ingredienser
- udonnudlar
- 4 st kycklingfilé
- sweet chilisås
- oystersås
- 1 deciliter (dl) lökbåtar
- 2 deciliter (dl) sockerärtor
- 2 deciliter (dl) morot
- 1 burk vattenkastanj - i skivor
- 1 burk kokosmjölk
- 1 matsked (msk) ingefära - färsk
- ruccola - Till garnering
Instruktioner

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Stek dem i lite olja tills de är genomstekta, smaka av med sweet chili sauce och oyster sauce. Blanda i morötter, vattenkastanjer, sockerärter och lökbåtar med kycklingbitarna och stek en liten stund. Häll över kokosmjölk. Smaka av blandningen med oyster sauce, sweet chili sauce och färsk ingefära. Koka nudlarna. Lägg till sist i de kokta nudlarna med thaikycklingen och garnera med lite färsk ruccola.
Läs också
-
Vårlökar mellan fönstren
27.3.2005 -
Skottkärra
27.3.2005 -
Väva med bandgrind
27.3.2005