Wimbledon-jordgubbar
När tennisspelarna svettas på Wimbledon-arenan, så sitter societeten under parasollen och äter jordgubbar med grädde! Vad sägs om jordgubbar marinerade i apelsinsaft garnerade med kokosgrädde!
Wimbledon-jordgubbar
Mängd: 4 personer
Ingredienser
- 1 liter (l) jordgubbar
- apelsinsaft
- 2 skiva vispgrädde
- kokosflingor
- socker
- 3 tesked (tsk) vaniljsocker
Instruktioner

När tennisspelarna svettas på Wimbledon-arenan, så sitter societeten under parasollen och äter jordgubbar med grädde! Vad sägs om jordgubbar marinerade i apelsinsaft garnerade med kokosgrädde!
1. Skölj jordgubbarna och skiva dem. Spara 4 hela jordgubbar som dekoration.
2. Lägg jordgubbsskivorna i apelsinsaften och låt dem marineras 1-2 timmar i kylskåpet.
3. Vispa grädden och tillsätt sockret, vaniljsockret och till sist kokosflingorna.4. Häll ut apelsinsaften och fördela jordgubbarna kristligt.
4. Toppa med kokosgrädde och dekorera med en hel jordgubbe och lite citronmeliss!