Hoppa till huvudinnehåll

Åboland

En levande Beatles-jukebox gästar Åboland

Uppdaterad 09.01.2013 13:09.
Bildtext David Myhr kan de flesta Beatles låtarna
Programmet är inte längre tillgängligt
Radio Vega Åboland: Levande Beatles jukebox på besök i Åboland
Radio Vega Åboland: Levande Beatles jukebox på besök i Åboland - Spela upp på Arenan

Vilka är dina favorit Beatles låtar?

Vill du kanske njuta av de finstämda klassikerna Yesterday, Let it Be, Michelle och The long and winding road. Eller rocka loss till låtar som Can't buy me love, Twist & Shout och I want to hold your hand. Kanske känner du för en dos ”flower power” i form av låtar som Lucy in the sky with diamonds, All you need is love eller Strawberry Fields Forever. Eller varför inte en udda singelbaksida eller någon låt från Beatlarnas solokarriärer som till exempel John Lennons odödliga Imagine.

David Myhr sjunger Beatles-låtar till ackompanjemang av en kompgrupp. David turnérar nu i svenkfinland tillsammans med Stefan Brokvist, trummor och Eero Paalanen, bas. Nu på torsdag och fredag står Pargas och Kimito i tur. Repertoaren för dagen är sällan spikad i förväg utan improviseras fram i en dialog med publiken. Mellan låtarna delar David med sig av sina rika kunskaper kring gruppen, gärna i form av små anekdoter.

Den levande Beatles-jukeboxen uppträder torsdagen 10 januari i PIUG kultursal i Pargas och fredagen 11 januari i Villa Lande i Kimito.