Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

"Rösterna bad mig göra det..." Metallväktarna

Från 2013
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Metallväktarna
Bild: Jyrki Valkama

"Rösterna bad mig göra det...", sade mannen och tittade skamset ner i golvet. "Rösterna i ditt huvud?", frågade psykologen. "Nä, rösterna i Radio Vega", mumlade mannen knappt hörbart. Psykologen tittade häpet upp från sitt anteckningsblock där han ritat en kyrkbåt och en glasstrut. "Har du lyssnat på väderleksrapporten för sjöfarare i sin helhet igen? På hög volym?". Mannen skakade trött på huvudet. "Nä, det var Metallväktarna..."

Metallväktarna. Samma svar hade diplomaten som ertappades med sina vagt håriga handflator stadigt placerade på feministbloggarens bröst på galakvällen. Samma sak med postiljonen som förskansade sig på fähustaket beväpnad med en ficklampa och en mobiltelefon med tre fulladdade litiumbatterier, färdig att ringa tassiga prank calls till på slumpen valda mobilnummer. T.o.m. ministern som hade en ful gräll slips i skrikiga färger på Nobelmiddagen hävdade att kravattvalet var Metallväktarnas fel.

Först försvann hallåorna. Sedan bytte de sidan för Kryptot i Husis. Föreningen "Visans vänner" fick fullvärdigt medlemskap i Bandidos och nu det här! Vart är världen på väg?

Onsdagen den 6 februari kan DU höra rösterna i Radio Vegas Specialonsdag med Metallväktarna. Lasse Grönroos och Marcus Rosenlund vrider upp volymen i din radioapparat och varje gång du vrider volymen ner för att kunna höra grannarna idka otukt bakom väggen, vrider de upp volymen igen! Klockan 21:10 inleds programmet som bara de stora pojkarna och flickorna törs lyssna på. Och den här gången talar de till DIG!

Webbplats

Programmet är inte längre tillgängligt
Metallväktarna: Metallväktarnas februarisändning - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)