Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Veckans låtar i Radio Vega

Från 2013
Uppdaterad 29.04.2013 14:51.
Bildtext En gång i tiden var de vad man kallar för en indiegrupp. Idag toppar de listorna.
Bild: Warner Music

All alone - FUN

Det har i något skede av sin karriär varit vad man kallar för ett indie band men idag låter FUN nog mera som ett välproducerat pojkband. Men det är klart att det är proffsigt och bra producerat och framför allt så sjunger de väldigt bra. Det kan ni själva kolla på den här live-videon.

Only the dead fish follow the stream - Louise Hoffsten

Mot alla odds så gick Louise Hoffsten till finalen i årets Melodifestival slutade på en fin femte plats. Förutom artist och kompositör är hon också filosfie hedersdoktor vid Linköpings universitet. Då hon 1996 fick besked att hon insjuknat i MS så funderade hon allvarligt på att sluta uppträda men hon ville trots allt kämpa vidare och fortsätta med att sjunga.

Ta mig tillbaka till den sommaren - Peter Svanström, Sonja Biskop

Peter Svanström har gjort namn om sig i Finland som producent, låtskrivare och sångare och här gör han en duett tillsammans med Sonja Biskop som 2004 slog igenom i den inhemska uttagningen till ESC med låten Should I run, should I hide som var skriven av Svanström tillsammans med Tage Borgmästars.

Todo el mundo - Danny Saucedo

Han heter ju på riktigt Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski och förutom popartist, låtskrivare och sångare kan han nu också titulera sig programledare för Melodifestivalen. Eftersom hans mor kommer från Bolivia så talar han också flytande spanska vilket han får användning av på den här låten.

Nu och hela livet - Roxie

Roxie
Bild: Roxie

Dansbandet Roxie från Lotlax Vörå i Österbotten startade år 1983 och nu firar man 30 års jubileum med en ny skiva.