Hoppa till huvudinnehåll

Tro

"Du har tillåtelse att..." Meditativa Andrum måndag morgnar

Från 2013
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.

Vi är Laura och Markus Hellsten. Vi har båda studerat teologi och är bosatta i det kristna kollektivet: Ödmjukhetens Palats i Åbo.
Laura är hemma från Mariehamn och jobbar till vardags som forskare vid Åbo Akademi på temat Dans och Teologi. Jag är även instruktör i motionsformen Nia och huvudinspiratör för mitt en kvinnas företag där fokus ligger på att befrämja välmående och hälsa för kropp, sinne, känslor, ande och själ. Min man Markus är hemma från Sibbo och spenderar det mesta av sina dagar med både musik, fotografering, skrivande och träning av kropp och sinne. Markus har tränat kampsport under många år och dansar nu även Nia. Han är den som står för både musik, mixning och inbandning av våra andakter, medan jag vanligen får emotta inspiration för själva talet.
Vi tycker båda mycket om att röra oss i skog och mark. Under vår bröllopsfest på Utö sommaren 2012, fick vi en dubbel-kajak i present, så numera drömmer vi om att så fort väderleken ger utrymme för det, förflytta oss ut på havet och röra oss i naturens skönhet.