Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Ballens betydelse

Uppdaterad 10.06.2013 14:13.

Jag tänker ibland på pungen. För det mesta låter jag bli, för pungen, eller ballen om vi ska vara mer vänskapliga, känns lite skrämmande. Jag vet inte vad den vill. Jag förstår den inte.

Testiklarna har aldrig varit på första plats. De gör liksom ingenting, de är bara ett tillägg, en sidoorder. De dinglar där lite i skymundan bakom snoppen. De ställer sig varken i givakt eller blir fuktiga när man rör dem - lite lär de ändå hårdna, har jag hört. Men annars kan de lätt glömmas bort där bakom.

Vi hör ideligen att testiklarna är viktiga i sexlivet, att vi inte ska glömma ballarna. De vill också ha närhet. Rör dem, dra i dem, paja dem, gör något - men inte för mycket! För samtidigt som pungen vill ha närhet är den också oerhört känslig. Alla som någon gång i misstag kommit lite för nära ett par testiklar med ett knä eller en armbåge vet hurudana skällsord och svordomar som följer på det. Dessa två motsatta kriterier gör i alla fall mig lite tveksam till att göra pungnärmanden. Jag menar, tänk om jag förstör fertiliteten genom ett litet krampaktigt misstag? För herregud, det är ju faktiskt i pungen som de framtida kidsen produceras.

Så det är faktiskt inte så konstigt. Det är inte helt överraskande. Det är inte världens mest märkliga sak att vi känner oss lite perplexa när det gäller ballarna. Det är inte det att vi skulle vara rädda för dem (okej det där var lite ljug, jag är rädd). Det är inte det att vi inte gillar att chilla med pungen. Det är bara det att vi är osäkra. Vi vet helt enkelt inte hur tålig den är. Den kommer ju liksom inte med en bruksanvisning.

Men om man gör rätt, om man vet hur man ska handskas med pungen, ja kan man bjuda på en riktigt fin extra bonus.

Har jag hört.