Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Analsex - Shit happens!

Från 2010
Uppdaterad 10.06.2013 14:14.
Jonas Englund

Alla vill göra det eller har redan gjort det. Analsex, ack så kontroversiellt ack så upphetsande. Redan på sexualupplysningstimmarna i skolan lärdes att analsex inte bara är smutsigt utan också farligt för kroppen, jätte farligt! Det pratades om tunna slemhinnor, inkontinens och den otroliga risken för att insjukna i en sexuellt överförbar sjukdom. Släng dessa påståenden i väggen och läs här!

Analsex har en halo runt sig som en ”smutsig” sexakt. Visst jag kan förstå det, för det är ju ändå i ändtarmen man stoppar in något. Ändtarmens primära funktion är att få ut slaggprodukter ur vår kropp, skit med ett mera bekant namn. Men visst går det bra att stoppa in nåt i den med!

Förberedelserna för analsex är en aning mer omständiga än för s.k. traditionell sex. De flesta av oss tänder inte på en sötunken lukt av avföring. Därför är det bra att göra ett lätt lavemang (skölja ändtarmen). Det går lätt med en bidédusch eller bara genom att skruva av munstycket på en vanlig dusch. Med ett lätt tryck fyller man sedan ändtarmen med kroppstempererat vatten och bajsar ut det när det känns att man inte kan ta mer in i sig. Ett annat alternativ är att man tömmer tarmen naturligt när man känner behov för det och efter det tvättar sig noga. Nu är du klar för att bli penetrerad, men bara om du vill det själv.

Att ha analsex första gången är precis som alla andra första gånger, lite knepigt! Det lönar sig att göra det med en bekant partner eller på egen hand och inte bara låta nån eller något föras in i prutten. Att vara avslappnad och kåt (mycket!!!) är ingenting överskattat då du är nybörjare. Det kan vara bra att börja med en lätt uppvärmning, fingrar fungerar perfekt! Dessutom känner fingrarna rätt bra ifall det finns rester kvar i kompoströret, kanske ännu en ytterligare sköljning är nödvändig. Rikligt med glidmedel i anus och du är klar för en testkörning. Var försiktig och ha inte bråttom, det kan resultera i en slutarmuskel kramp, inte kul!

Jag tror absolut att killar skulle gilla analsex i större utsträckning än de vågar erkänna för sig själv! Vi har en prostata som sitter strax innanför analöppningen, det är inte helt fel att kalla den killarnas g-punkt. Tjejernas g-punkt sitter däremot lite längre ifrån anus, men behöver inte betyda att de inte kunde njuta av analsex precis lika mycket som killar. Och nej man är inte gay ifall man gillar analsex du är bara sexuell och det är MYCKET normalt.

Visst, analsex innebär en risk för att smittas av en könssjukdom. Den risken finns även med all annan sex, som vanligt gäller det att skydda sig då man inte känner till sin partner å dess förflutna. Har du roligt på egen hand behöver du bara skydda lakanen.

Och du som fortfarande äcklas av tanken på analsex kan ju fortsätta som förr, det är inte ett måste att knulla anus, det är endast en möjlighet till. En ytterligare möjlighet är att du slutar noja dig och i stället leker grythund nästa gång du har sex.

P.S. Analsex är dessutom ett bra preventivmedel mot oönskade skitungar.