Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Fixa snygg mage med flow-dieten

Från 2011
Uppdaterad 11.06.2013 13:44.
Fixa snygg mage med den kyliga flowdieten.

Flow-dieten är kall och ekologisk. Börja idag så lovar vi att du är i toppform till veckoslutet.

Lagom inför helgens Flow-festival har vi knåpat ihop en diet som du utan problem kan följa under veckoslutet. Om du börjar idag så garanterar vi att du är i toppform när Röyksopp stiger upp på scenen.

Grundtanken i dieten är att all mat är kall. En stor del av kolhydratintaget sker i flytande form.

Flow-dietens 4 delar

flow champagne

Champagne är en viktig del av kostcirkeln. Champagnen ska förstås vara äkta och kroppen mår bäst om den är så dyr som möjligt. Detta gäller speciellt vid unga år då kroppen ännu utvecklas. Din första prioritet vid ankomst till festivalområdet är att ta reda på var den finaste champagnen serveras.

flow smoothies

Smoothies tillgodoser kroppens behov av kolhydrater (socker) och vitaminer. Bären som används är med fördel ekologiska, rättvisemärkta, naturtvättade och plockade av ett samiskt konstnärskollektiv vid fullmåne.

flow sushi

Sushiriset suger upp vätska och bildar stadga i magen. Vid strikt Flow-diet finns en viss risk för svällning. Detta är inget att oroa sig för. Biaframage är såå 2011.

kändismat på flow 2011

För dig som känner att du måste få något varmt i dig finns en nödlösning. Så länge en kändiskock står bakom gatuköket kan du unna dig några synder.