Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Bo gratis i 100 dagar

Från 2011
Uppdaterad 11.06.2013 13:48.
Big Brother i Sverige kör på i klassisk stil..
Bild: bigbrother.se

Janne Grönroos ger dig vattentäta tips hur du blir vald till Big Brother-huset 2011.

Big Brother återvänder hösten 2011. På Big Brothers hemsida kan du från och med i dag ansöka till höstens uppsättning. Du fyller i en ansökningsblankett på ungefär 60 frågor och sen är det bara att vänta på samtalet.

Det finns såklart inga rätt eller fel svar, eftersom frågorna till största del handlar om dig själv, men om du känner att du inte räcker till har jag några säkra lögner du kan ta till.

Skriv exempelvis såhär:

 1. Sexuell läggning
  Vilse, söker sig själv, öppen för allt. Alternativt ska du vara bombsäker på att det är ett visst alternativ och de som tycker annorlunda är asiga människor som borde buntas ihop och gasas.
 2. Yrke
  Bartender, kryssningsvärd eller caféarbetare är alla bra. Men det absolut bästa är om du verkar för intelligent för konceptet. Professor i fysik eller reaktorchef på Olkiluoto är värda att testa.
 3. Utbildning
  Om du mot all förmodan tycker att du måste ha en utbildning är frissa eller kosmetolog säkra kort, ingen skillnad vilket kön du representerar.
 4. Ekonomi
  Pank. Gör vad som helst för pengar.

Där har du lite hjälp på vägen. Det sista och viktigaste är att inte gå på kuggfrågan. Det är fråga nummer 39 i ansökningsblanketten:
Hur många hemligheter har du och vilka är de?