Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Balla Pitt-filmer

Från 2011
Uppdaterad 11.06.2013 15:39.
brad pitt från 1997
Bild: AP Graphics Bank, bara i nyheter!!

Brad Pitt går i pension. Vi hyllar allas vår Pitt med en topp trea på hans bästa filmer.

Brad Pitt har meddelat att han tänker sluta skådespela innan han fyller 50 (läs mera här)

Det är lättare sagt än gjort att lista en topp trea på Brads bästa filmer. Han har varit med i så många klassiker. Efter många om och men har vi gjort en lista som garanterat ingen håller med om.

Brad Pitts bästa

Fight Club (1999)

En kontorsråtta och en tvålförsäljare (Edward Norton) grundar en global organisation för karlar där de kan bli kvitt sina aggressioner. Då tvålförsäljaren Tyler Durden (Brad Pitt) dyker upp i bilden blir det hela aningen våldsammare. Fight Club är som en terapisession, med blod, svett och tårar.

Snatch (2000)

Allt från korrupterade boxningsmanagers, en rysk gangster, inkompetenta amatörbrottslingar till irländska romer försöker hitta en stulen, ovärderlig diamant. Brad Pitt spelar den irländska romen och boxaren Mickey O'Neil. En man som är svår att förstå men som är jävligt bra på att slå folk på käften.

Se7en (1995)

Regissören David Fincher och Brad Pitt har gjort många filmer tillsammans och Se7en är den bästa. En seriemördare är i farten och dödar folk som ägnat sig åt någon av de sju dödssynderna. En äldre detektiv (Morgan Freeman) paras ihop med en yngre (Brad Pitt) för att lösa fallet och hitta mördaren som kallar sig själv John Doe. Tillvägagångssätten till morden är lika fyndiga samt morbida som i Saw-filmerna. Den enda skillnaden är att du inte serveras med de äckliga bilderna, de får ditt eget huvud stå för.