Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Tuomas Enbuske älskar svenska och parfym

Uppdaterad 11.06.2013 15:40.
tuomas enbuske

Tuomas Enbuske tog en titt förbi X3M och delade med sig av vad han tycker att är inne och ute just nu.

Inne

  1. Parfymer. Ofta då man läser sagor och berättelser från förr så tror man att allt och alla svävade i ett rosa doftande moln. Så var det ju inte, utan allt luktade skit! Därför parfym för då doftar människor inte sig själva.
  2. Ipaddan. Jag skulle inte klara mig utan den! Med hjälp av den kan jag ha kontakt med alla kvinnor och män i hela värden. Tänk att nån fiffig människa har förstått att mänskligheten behöver en läsplatta.
  3. Det svenska språket finns på tredje plats. Svenska är som barnslig tyska. Det är så lätt att lära sig att till och med jag har lärt mig det!

Ute

  1. One piece
  2. Sommaren är ute. Det är bara att se sanningen i vitögat och konstatera att vi har vinter och mörker de följande åtta månaderna. Jag är lessen men så är det!
  3. Papperstidningar. Helt otroligt att vi fortfarande behöver tidningar som trycks på papper. Lever vi fortfarande på stenåldern? Förlåt HBL. Jag är dock färdig att betala för min information jag läser på internet.
  4. Rasism. Det låter banalt men naturvetenskapligt finns det bara en ras, homo sapiens, då är ju rasism väldigt ovetenskapligt och dumt. Visst det finns olika kulturer och vissa kulturer är mer civiliserade än andra men som sagt: det finns inga rasskillnader mellan oss människor.